Just Cause 2 Problem?

Игри за PC
Аватар
DeeperTester961
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer

Just Cause 2 Problem?

Мнение от DeeperTester961 »

Здравейте! Преди имах Just cause 2 и ми вървеше без никакви проблеми! Бях на Windows 7 Home premium,но сега съм на Ultimate!Играта я инсталирах,тръгна,но сега като я пусна ми дава черен екран-помощ?Не може да е от торента защото пробвах още 9 версии и пак същото!!! :roll: :roll: :cry: Пуснал съм STEAM,както трябва....(Забравих да кажа, че и един приятел е с win 7 ultimate и е със същия торент и му върви) ОТЧАЯНО ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :cry: :cry: :roll:
EDIT:Оправи ми се,но Ghost Leader,все пак благодаря за помощта :)
Аватар
Ghost_Leader

Re: Just Cause 2 Problem?

Мнение от Ghost_Leader »

DeeperTester961 написа:Здравейте! Преди имах Just cause 2 и ми вървеше без никакви проблеми! Бях на Windows 7 Home premium,но сега съм на Ultimate!Играта я инсталирах,тръгна,но сега като я пусна ми дава черен екран-помощ?Не може да е от торента защото пробвах още 9 версии и пак същото!!! :roll: :roll: :cry: Пуснал съм STEAM,както трябва....(Забравих да кажа, че и един приятел е с win 7 ultimate и е със същия торент и му върви) ОТЧАЯНО ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :cry: :cry: :roll:
Пробвай някое от решенията в този линк :) :
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1271186
Публикувай отговор