Класацията

Идеи за сайта и списанието
Serious Sam 1.0

Класацията

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Абе, господин Цеков, или господин Тодоров, или който там се занимава с класацията. Доста време стана вече, от както пискам наляво-надясно да се вкара Serious Sam HD: The Second Encounter в класацията и не само че не я вкарвате, ами дори и с отговор не ме удостявате. По този начин ме лишавате от възможността да гласувам за любимото си заглавие.
Der Meister
Обратна връзка:

Re: Класацията

Мнение от Der Meister »

сложете също и новия пейнкилър :)
Serious Sam 1.0

Бива ли го него?
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Еми общо взето няма никаква промяна спрямо предишните части - енджина, графиката и геймплея са си същите като оригиналния пейнкилър. Но за мен това изобщо не е проблем, тъй като оригиналния си ме кефи достатъчно много, че да не откажа още от същото. Играеш за Даниел и Белиал като се редуват през ниво, но тъпото е, че е много кратка - само 6 нива. Музиката си е все така як метъл :)
Serious Sam 1.0

Гледах, снощи. Нещо не ме изкефи. Пейнкилъра се вкара в един такъв коловоз, от който не може да излезе... Мъчат се само да вадят пари от заглавието... Оригиналната игра с експанжъна си остава култова и красива графично. От там насетне не струват и пукната пара. Кофти напъни според мен.
Serious Sam 1.0

Обратно на темата, аз все още чакам поне обяснение или каквото и да е действие от страна на администраторите/авторите на статии

Междувременно, всеки който желае да се запознае с играта - може да прочете ревюто и тук
Публикувай отговор