LOTRO PROBLEM!!!
LOTRO PROBLEM!!!
Значи регистрирах се в сайта им регистрирах се в сайта на codemasters свалих си клиента
инсталирах го ъпдейтнах го влизам си с името и паролата с които съм сигурен че са правилни и ми изписва следното-Login Error - The username and/or password provided is incorrect. Please try again. Username and passwords are case sensitive.
Търсих в гугала но няма никаква информация.
Какво ли не правих обаче играта си е ината като магаре!
инсталирах го ъпдейтнах го влизам си с името и паролата с които съм сигурен че са правилни и ми изписва следното-Login Error - The username and/or password provided is incorrect. Please try again. Username and passwords are case sensitive.
Търсих в гугала но няма никаква информация.
Какво ли не правих обаче играта си е ината като магаре!
Re: LOTRO PROBLEM!!!
На мен също ми правеше този проблем, докато не осъзнах че не ми даваше да използвам цифри в името на акаунта си или нещо такова. (Може и да е било заето името)
Също така се увери, че акаунта ти е потвърден в мейл-а ти!
Също така се увери, че акаунта ти е потвърден в мейл-а ти!
ами моята парола е ramhaken1 но няма да си издавам името
такаче явно е заради цифрите сега ще сменя паса и ще видя какво ще стане
такаче явно е заради цифрите сега ще сменя паса и ще видя какво ще стане
ЕЕЕ!!
В паролата е задължителна поне една цифра,а сега ще пробвам само цифри,
В паролата е задължителна поне една цифра,а сега ще пробвам само цифри,
И само с цифри не става!!
Мноо ме е яд!
Ако някой може да ми направи акаунт ще сам му много благодарен.
Мноо ме е яд!
Ако някой може да ми направи акаунт ще сам му много благодарен.
Може акаунта ти да е за европейската версия, а да си свалил американския клиент или обратното.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Много ми е мъгляво в тези сайтове.
Ако някой може да ми направи акаунт за европейската и да ми даде линк за евро клиента ще е върха.![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Ако някой може да ми направи акаунт за европейската и да ми даде линк за евро клиента ще е върха.
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Преди като я разцъквах имах този проблем. Играех си със седмици без проблем и хоп невилидна парола и потребител един ден. Тъпа работа. Какви ли не неща не пробвах и не ставаше.
Китките помнят цвета...
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Както каза Сентри, може да си омотал версията на клиента, защото при мен за близо 4 години не е имало проблем с логването...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Свалих европейския клиент и сега го инсталирам и ще видя какво ще стане
Добре оправих стария проблем,но сега се появи друг.
Когато пусна играта всичко е ок,но на 30-40 секунди играта зацепва и стои така около 5-7 секунди.
Пробвах на най-малката графика въпреки че видео картата ми е 512 mb.
Когато пусна играта всичко е ок,но на 30-40 секунди играта зацепва и стои така около 5-7 секунди.
Пробвах на най-малката графика въпреки че видео картата ми е 512 mb.
Един приятел има същия проблем , но май излезе че е от нета.