Nationstates, регион PCM

Нещата от живота
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Nationstates, регион PCM

Мнение от AcTivE »

NationStatesе масова онлайн игра, симулатор на държавно управление. Играта е пусната на линия през ноември 2002 година, и оттогава насам в нея са били регистрирани над 2 500 000 измислени нации. Неин създател е австралийският писател Макс Бари, автор на антиутопичната новела Дженифър Гавърнмънт, описваща алтернативна реалност, в която светът е завладян напълно от САЩ и всички граждани са собственост на компаниите, за които работят. Нейшънстейтс притежава голяма форумна общност, където чрез дискусии и ролеви игри се развиват вече създадените нации. На практика същинската част на играта се състои от вземане на появяващи се автоматично решения по актуални за обществото въпроси, например дали гласуването да е задължително, да се увеличава ли военният бюджет и да се легализират ли наркотиците. В зависимост от взетото от играча решение се променят състоянието на икономиката, гражданските или политическите свободи в неговата нация. Проблемите обаче нямат "правилно" решение; всяка една от възможностите оказва специфичен ефект, който може да е положителен или (както в повечето случаи) — отрицателен. Играчът трябва внимателно да преценява своите решения, за да моделира правилно нацията си.

Тъй като видях теми за erepublik, а тя определено не ми допадна ви предлагам да хвърлите едно око на това.
Общо взето играта изисква не повече от 5 минути дневно и в нея са заложени доста интересни политически дискусии, които вие като държавен лидер ще трябва да одобрявате, отричате или търсите алтернатива.
Преди я играехме с няколко форумци (единият от тях беше Княза ако не се лъжа) и тъй като не бях влизал в сайта повече от три години се изненадах, че държавата ми още е запазена.

Сайт: http://www.nationstates.net/
Моята стара нова държава: http://www.nationstates.net/nation=activlandia
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Re: Nationstates

Мнение от Dexter »

Копеле, това изглежда страшно зарибяващо.
Регистрирах се, надявам се да не ми замине живота покрай него, че както имам навик да задълбавам изключително рядко, но изключително надълбоко...
WeAreGettingClose
Гост
В момента играе: CoD Black Ops

Мнение от Гост »

Не.  
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Ако искате да си направим наш регион ?
a.k.a Frosty
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Re: Nationstates, регион PCM

Мнение от bulLshi7 »

Как мога да си променя знамето е ?
LA COKA
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

AcTivE написа:http://www.nationstates.net/region=pcm

заповядайте :)

Аз като видях че няма отговор и си направих с един приятел наш регион :D Ама може да мина, ще видя. То голямо значение в кой регион си, няма като цяло.
a.k.a Frosty
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

destroythewest

Мнение от destroythewest »

едно време пак имаше зарибявка по тази игра, пак имаше псм регион и пак, както ще стане и сега - хуй. пък който иска да го играе по-сериозно, ще се свържем. :)
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

А ти как си направи The Communist Republic щото аз такава опция не видях. Не че исках да ми е такава, просто ми стана интересно че при мен го нямаше като си правих нация :)
a.k.a Frosty
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Натискате вляво на екрана Сетингс и оттам оправяте всичко.
Впрочем аз съм Kingdom of Peldane.
WeAreGettingClose
destroythewest

Мнение от destroythewest »

Lich King написа:А ти как си направи The Communist Republic щото аз такава опция не видях. Не че исках да ми е такава, просто ми стана интересно че при мен го нямаше като си правих нация :)

Както каза декстър :)
Едно време тази опция трябваше време да се отключи, сега не съм сигурен.
Нито пък аз, въпроса е алтернативната реалност! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

Явно и сега трябва да се отлючи защото я няма опцията. Но то това какво ти е там kingdom, republic etc. във факюто пише че е само за кеф а каква ти е наистина държавата си зависи как я управляваш. А тоя който е сложил "changed its national animal to "every female"." да си признава :D :D :D
a.k.a Frosty
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Lich King написа:Явно и сега трябва да се отлючи защото я няма опцията. Но то това какво ти е там kingdom, republic etc. във факюто пише че е само за кеф а каква ти е наистина държавата си зависи как я управляваш. А тоя който е сложил "changed its national animal to "every female"." да си признава :D :D :D

Аз бях. Трябва да ги уважа по някакъв начин женичките в републиката ми, все пак.
LA COKA
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Днешният Issue:

Dimitriah Decides:
Female humans On The Dinner Table?
« Back to Issues

The Issue

In a bid to provide a new revenue stream for Dimitriah's Beef-Based Agriculture industry, it has been suggested that female humans could be added to the menu.

The Debate

"The fact is, the female human population is out of control," says Beef-Based Agriculture spokesperson Hack Love. "We have to do something about them anyway, so why not market them as tasty snacks? We could have female human kebabs, female human pies, female human-on-a-sticks--the possibilities are endless! Let's not pass up this golden opportunity to provide a feast, if you will, for our economy."

"I agree that something needs to be done about female human over-population," says random passer-by Max Jong-Il, "but eating them? That's kind of gross. Let's just shoot the ones we have to and shovel their bodies into ditches like normal."

"I am shocked and appalled!" declared SPCA President Jazz Winters. "If anyone needs to be culled, it's us humans. The female humans were here first, remember? We need to take this as a sign to get our industry--agriculture in particular--to back off. The female human is part of what makes Dimitriah a great nation!"
:lol: :lol:
LA COKA
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

Аз си направих 2ра държава че да влезна в РСМ региона, тоя път е комунистическа, иначе главната ми е диктатура :D
a.k.a Frosty
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Lich King написа:Аз си направих 2ра държава че да влезна в РСМ региона, тоя път е комунистическа, иначе главната ми е диктатура :D

Къв тип комунизъм? :roll:
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

Ще видим но едва ли ще е сталинизъм.
a.k.a Frosty
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Базиран на теорията за перманентна революция или на строителството на социализма в една отделновзета страна? Ще разораваш ли целината? Или ще индустриализираш? :roll:
Публикувай отговор