Dead Space 2 в Zamunda.NET
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Dead Space 2 в Zamunda.NET
Честито да ни е!
Приятна игра на всички!
Приятна игра на всички!
Re: Dead Space 2 в Zamunda.NET
Приятна игра и на теб!
Дано ме разчлени някой Хънтър
Дано ме разчлени някой Хънтър
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Почти ми се е свалила! Оставям я да сийдва през нощта и утре почвам 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
-
dr_gilotin
И в арена я има, даже преди замунда де, ама се тая... нали я има вече.Danivanov написа:Честито да ни е!
Приятна игра на всички!
Сета тъкмо я свалих и я инстал
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
В демоноид я има от вчера, макар и без крак.
Бтв, две теми не ви ли стигат?
Бтв, две теми не ви ли стигат?
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- I am Alive
- В момента играе: Modern Warfare 2 Multiplayer Only
някой може ли да помогне нали пишеше http://pcmania.bg/Dead-Space-2-%D1%81-% ... ewsId=3850 как става това имам сайф от миналата игра но в играта няма такава опция
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Да бяхте дали линк бе задници
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
-
nastyduderox
Само на мен ли става така на каквито и да е изисквания имам големи запечки и фпс дропове дори и на лоу това незнам дали е възможно при положение че конфигурацията ми е :
HD 5770 1gb
4 gb ram ddr3
amd phenom II X4 965 3.4ghz
HD 5770 1gb
4 gb ram ddr3
amd phenom II X4 965 3.4ghz
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Чоек, тези неща са доста относителни. Важно е къв ти е windows-а, кво ти е дъното и т.н.nastyduderox написа:Само на мен ли става така на каквито и да е изисквания имам големи запечки и фпс дропове дори и на лоу това незнам дали е възможно при положение че конфигурацията ми е :
HD 5770 1gb
4 gb ram ddr3
Мен ми върви перфектно и въобще релийза е перфектен.
Изглежда обаче от толкова много хоръри съм превъртял и играта въобще не ме плаши както беше преди при първата хехе.
Добра е игрицата! Сюжета изглежда повече от задържащ и въобще кефете се!
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Не те знам къде си го намерил тоя задържащ сюжет, но до началото на пета глава е едно и също до втръсване:
-Важен си, бягай, некроморфите идват, военните ни заглушават.
Chapters 1-4 in a nutshell.
Забавната шизофренична сцена със спринцовката почти компенсира за това... почти.
Не че няма да я превъртя, ама ако това продължава още малко сигурно няма да погледна друга тяхна игра в обозримото бъдеще.
Досега в геймплея никакви разлики не открих спрямо оригинала, освен това, че можеш да търсиш различни неща, не само моментната си задача, а дизайна на нивата просто ме разочарова. Все същите коридори, коридори, стая, коридори, коридори, стая... Нали уж съм в град, бе?!
Забавната шизофренична сцена със спринцовката почти компенсира за това... почти.
Не че няма да я превъртя, ама ако това продължава още малко сигурно няма да погледна друга тяхна игра в обозримото бъдеще.
Досега в геймплея никакви разлики не открих спрямо оригинала, освен това, че можеш да търсиш различни неща, не само моментната си задача, а дизайна на нивата просто ме разочарова. Все същите коридори, коридори, стая, коридори, коридори, стая... Нали уж съм в град, бе?!
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
nastyduderox
Снощи с хиляда запечки стигнах до 7-мо ниво и играта ми крашна , гледам и в замунда пишат че имат същия проблем така че определено ще се чака по хубав релийз.
- Danivanov
- Обратна връзка:
Ми аз не съм и очаквал нещо по-различно. Важното е, че не е по-зле от единицата която си беше хитова. Мене лично много ме зариби. Оправили са малко камерата спрямо единицата и графиката си е State of the Art.Jedi Knight написа:Не те знам къде си го намерил тоя задържащ сюжет, но до началото на пета глава е едно и също до втръсване:
Включили са и "Previously on Dead Space", което може да бъде приятно припомняне на събитията и изродщината заляла нашия пич.
Както писаха от PCM - нещо като Dead Space 1.5. Нема лошо!
BTW Не знам дали някои е забелязал, но звука от заключените врати страшно ми напомня на нещо от Doom 3. И там го имаше, просто в DS2 е по-висок като височина на тона.