Green Hornet

Какво да гледаме
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Green Hornet

Мнение от gambit_12 »

Гледах го на кино. Много съм доволен. Това не беше поредния тъжен Спайдърмен, а един изпълнен със смях екшън. Зеленият стършел ми стана 3тия любим филм по комикс
I reject you reality and substitude my one
Аватар
AlShu

Re: Green Hornet

Мнение от AlShu »

gambit_12
Зеленият стършел ми стана 3тия любим филм по комикс
Искаш да кажеши по радио шоу? Значи ще е първия :lol: .

Добре де, малко изкелефренчвам нещата, но за разлика от неща като Супермен и Батман, Стършелът тръгва като радио драма и чак по-късно е адаптиран в комикс.

На места премълчават, че в старият ТВ сериал на Зеления стършен е холивудския дебют на Брус Ли...а пък аз разбрах за сериала, гледайки някакъв документарен филм за Брус Ли :lol: :lol: :lol: .

За филма - доколкото чувам, комедийка...какъвто е тонът на последните комикси за него...но пък в разрез с оригиналната концепция, която клоняла повече към драма... :shock:
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

AlShu написа:gambit_12
Зеленият стършел ми стана 3тия любим филм по комикс
Искаш да кажеши по радио шоу? Значи ще е първия :lol: .

Добре де, малко изкелефренчвам нещата, но за разлика от неща като Супермен и Батман, Стършелът тръгва като радио драма и чак по-късно е адаптиран в комикс.

На места премълчават, че в старият ТВ сериал на Зеления стършен е холивудския дебют на Брус Ли...а пък аз разбрах за сериала, гледайки някакъв документарен филм за Брус Ли :lol: :lol: :lol: .

За филма - доколкото чувам, комедийка...какъвто е тонът на последните комикси за него...но пък в разрез с оригиналната концепция, която клоняла повече към драма... :shock:
Не знаех че е било радио шоу. За Брус Ли знаех
I reject you reality and substitude my one
rocchi
В момента играе: Starcraft II, League of Legends

Мнение от rocchi »

Може би най-добрата екшън-комедия която съм гледал в последно време. Който не го е гледал да отива. И ефектите са яки, и 3D-то е яко, и хумора е як. Много приятно филмче, препоръчвам го на всеки :rockon:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Посредствен филм :). До към средата ставаше за убиване на време, след това спокойно можеш да го изключиш, защото става трагедия.
Не бих го нарекъл екшън-комедия, тъй като комедията липсваше. Имаше някакъв напън за хумор. След 30тата минута сценаристът е изпаднал в мозъчна смърт и така е дописал филма :lol: .
4/10
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

rocchi написа:Може би най-добрата екшън-комедия която съм гледал в последно време. Който не го е гледал да отива. И ефектите са яки, и 3D-то е яко, и хумора е як. Много приятно филмче, препоръчвам го на всеки :rockon:
+1
a.k.a Frosty
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Gipo написа:Посредствен филм :). До към средата ставаше за убиване на време, след това спокойно можеш да го изключиш, защото става трагедия.
Не бих го нарекъл екшън-комедия, тъй като комедията липсваше. Имаше някакъв напън за хумор. След 30тата минута сценаристът е изпаднал в мозъчна смърт и така е дописал филма :lol: .
4/10
+1 + (puke) слабо 4/10
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Доста посредствен филм. По-забавно ми беше да размишлявам след като го изгледах дали си струва да загубиш малко време с него или е чиста загуба на време. Това че се замислих клони към второто.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

бахти тъпите хермафродитчета сте

това е едно от най добрите неща, излизали в последно време, и ще продължава да е най-доброто докато не излезе The Hangover2

иначе-имаше си забавни моменти, леко драмичка ляво дясно, с тоя блъдновски леко взе да изтъпява, ама въпреки всичко не беше лошо
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Мега глупавия филм - 2 от 100.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Watcher

Мнение от The Watcher »

Според мен филма беше пълна боза, не ми хареса въобще по едно време буквално щях да заспя направо ужас ! Кой изобщо е пуснал това на големия екран. Това е подигравка....
The Watcher is watching over you.........
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

Очаквах много повече от това филмче... А то си беше нещо точно като Спайдърмен - педалска драмичка с некви псевдо-смешни елементи... Доста глупав беше филма
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Публикувай отговор