Абе някой гледал ли го е? Изглежда като някаква брутална sci-fi/cyberpunk психария... и има позитивни оценки, не знам как през годините не ми е минал през погледа Тия дни ще го гледам задължително
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Не съм го гледал, но от това което съм чел, може да се каже, че Матрицата (и съответно Инсепшън, донякъде) са черпили доста от него и всъщност е доста добър, но не особено популярен, откъдето и
не знам как през годините не ми е минал през погледа
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Drecher написа:Като си купувах OST-то на Inception, продавача ми каза, че този филм му се води нещо като прототип.
Бре, много готин тоя продавач бе! Откъде си пазарувал?
В Леоварден ,градчето където уча, но го закриха за съжаление. Иначе беше много яко- филмчета, игри, музика каквото душа ти поиска. Че май и винилени плочи имаше.
Филмът наистина е "брутална sci-fi/cyberpunk психария" и е абсолютен "must see", така че не се туткай, а направо тегли и гледай.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Dark City е задължителен и не, няма много с inception или с матрицата, но е изключително добър и има добра история.
In the Mouth of Madness също е задължителен.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Дам, Dark City е много голям. In the Mouth of Madness също кефи ( Event Horizon, ако не си гледал също е як ); Дъртия Метрополис го гледах навремето, ама не съм виждал новата му версия. Все пак, не ти препоръчвам да гледаш дъртия.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Така ли очакваше? Абе мислех си го тея дни да се видим с теб и човек, ама пустото време минава мега бързо, а и днес ше пуша последния си коз в близко бъдеще
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq