Какво ви е мнението за...?
Какво ви е мнението за...?
ПЕЖО?
ерик ШПЩ
ерик ШПЩ
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Re: Какво ви е мнението за...?
гей са....
ерик също
ерик също
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
307 2.0 hdi
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Мен ме кефят
Няма да имам нищо против да си разкарвам гъзето зад 206-ца, ама 307 определено е по-добрия вариант.
Няма да имам нищо против да си разкарвам гъзето зад 206-ца, ама 307 определено е по-добрия вариант.
WeAreGettingClose
Той не е гей, просто си е купил кънки.Gareth Emery написа:гей са....
ерик също
Dexter написа:Мен ме кефят![]()
ти в кола не си се качвал 100%
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ако не е 306 GTI6 (6 скорости 170коня) не ми хвали Пежо
Другите сите са гей яко, 406 е що годе добре, но тия малките освен посоченото от мен са смешни коли.
a.k.a Frosty
Lich King написа:Ако e Пежо не ми го хвали Пежо
fixd
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
хайкур е ти казах!
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
WidowmakeR написа:Той не е гей, просто си е купил кънки.Gareth Emery написа:гей са....
ерик също
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Малък reality check. Джар-джар селския "брокер" със средното образование, пуснатата женствена косица, педерастката визия и кухата глава ми споменава кънките, сякаш поставят под въпрос мъжествеността ми, че даже и сексуалната ми ориентация?
Имай предвид, че някой ден ще се ожениш за някоя кривогледа свиня на твоето интелектуално ниво, и тя самата ше ти каже, че съм по-мъж от теб.
Ако беше някой мачо, alpha male, Мъжкар, да кажеш нещо за кънки. Странно ми е че не се виждаш в огледалото какъв си путьо гърчав, а говориш...
Имай предвид, че някой ден ще се ожениш за някоя кривогледа свиня на твоето интелектуално ниво, и тя самата ше ти каже, че съм по-мъж от теб.
Ако беше някой мачо, alpha male, Мъжкар, да кажеш нещо за кънки. Странно ми е че не се виждаш в огледалото какъв си путьо гърчав, а говориш...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Captain Hero написа:Не го quote-вай, че му виждам постовете така.![]()
Малък reality check. Джар-джар селския "брокер" със средното образование, пуснатата женствена косица, педерастката визия и кухата глава ми споменава кънките, сякаш поставят под въпрос мъжествеността ми, че даже и сексуалната ми ориентация?![]()

Ей, че е гот с тоя игнор. 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Steel
- Обратна връзка:
азазаз написа:^ Доказателството защо точно лайняният 4чански манталитет е виновен за тоталното ОСИРАНЕ на този форум.
- картинки, в които отсъства изобщо какъвто и да е хумор навсякъде
- тъпи лафчета на нивото на детската градина, "той е ядосааан вижте гоо"
- obsessions около малоумни нърдски неща
барайте меча
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Уидоу, пичка ти лелина. Ти не разбра ли че си по-тъп и от Муки бе???? Вземи се образовай малко, всеки те взима на подбив, убеден съм-ако не, то тогава компанията с която ходиш е наистина долна!!! И за н-ти път- ПИЧКА ТИ ЛЕЛИНА!!!
И не ми излизай с номера, че твориш. Щом аз, който притежавам сумати картини не съм обелил дума за творчество, значи НЯМАШ ПРАВО ДА КАЗВАШ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ЗА ТВОРЕНИЯ/ИЗКУСТВО итн, просто защото си МНОГО ДИВ СЕЛЯНДУР!!! Дано да си вдигнеш задника прост от столицата, че ще си идвам за празниците и кретени като теб НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ДА СЕ ВЛАЧАТ ПО УЛИЦИТЕ!!!!
И все пак да цитирам Capitain Hero, щото ми напълни душата.
И не ми излизай с номера, че твориш. Щом аз, който притежавам сумати картини не съм обелил дума за творчество, значи НЯМАШ ПРАВО ДА КАЗВАШ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ЗА ТВОРЕНИЯ/ИЗКУСТВО итн, просто защото си МНОГО ДИВ СЕЛЯНДУР!!! Дано да си вдигнеш задника прост от столицата, че ще си идвам за празниците и кретени като теб НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ДА СЕ ВЛАЧАТ ПО УЛИЦИТЕ!!!!
И все пак да цитирам Capitain Hero, щото ми напълни душата.
Малък reality check. Джар-джар селския "брокер" със средното образование, пуснатата женствена косица, педерастката визия и кухата глава
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Всеки един от човек на тези снимки е спал с повече жени, от колкото фалоса е олигавила майка ти, и знаеш, че това са много.

Masculine![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
И alt акаунтите ти ли трябва да игнорвам, за да не ти гледам жалките глупости в този форум? Сериозно. Гледайки те, осъзнавам че човечеството е обречено. Ако ти си представител на моя биологичен вид... Да идва края на света и да се свършва.

Masculine
И alt акаунтите ти ли трябва да игнорвам, за да не ти гледам жалките глупости в този форум? Сериозно. Гледайки те, осъзнавам че човечеството е обречено. Ако ти си представител на моя биологичен вид... Да идва края на света и да се свършва.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
ЕЙ БАРМАНЕ
МОЖЕ ДА ПИШЕШ К'ВОТО СИ ИСКАШ
НО НИКОГА
НИКОГА
НИКОГА
НЕ СЕ ЕБАВАЙ
С ЕНРИКЕ
ЯСНО?!
МОЖЕ ДА ПИШЕШ К'ВОТО СИ ИСКАШ
НО НИКОГА