Продавам Монитор Dell 2209WA

Проблеми, съвети, ъпгрейд
muhaha

Продавам Монитор Dell 2209WA

Мнение от muhaha »

Продавам въпросния монитор: Dell 2209WA
Изображение

Диагонал на екрана: 22"
Разделителна способност: 1680x1050 точки
Съотношение (хор./верт.): 16:10
Тип на матрицата: IPS
Разстояние между пикселите: 0.282 мм
Максимална яркост: 300 cd/m2
Максимален контраст: 3000:1
Зрителни ъгли (хор./верт.): 178/178 градуса
Време за отговор: 6 ms
Видео конектори: DVI-D, D-Sub
Вградени високоговорители: не
Цвят: черен
Размери: 511x361x184 мм
Тегло: 5.53 кг.
Електропотребление: 52W
Други: USB 2.0 Hi-Speed Hub, VESA Mounting Support (100mm), Tilt, Pivot, Регулиране по височина, in Stand by / Sleep <1W

http://iskampc.com/22-dell-2209wa-b-black-lcd-nn.html

Монитора е закупен преди 7 месеца от фирма СТЕМО Пловдив има остатъчна гаранция 29 месеца ( цялата гаранция му е 36 месеца ). Причина за продажбата е че ми е прекалено голям. Купих монитора след многото доволни в една тема в един форум която бе над 3 страници, с мисълта че ще свикна от 19" (4:3) на 22" (16:10) но уви за 7 месеца не свикнах.Може би и разположението в стаята ми е част от проблема но по голямия проблем са ми многото пиксели които ми сведят докато съм съсредоточен върхо около половината от екрана. Предпочитам купувача да е от Пловдив за да пробва монитора и да го види че е в състояние като нов. Moneyback не давам понеже след продажбата оставам без монитор и с парите ще си закупя нов но не по голям от 20". Монитора винаги е изключван когато не се седи на компютъра. И понеже ми шречи големия екран седя минимално време на компютъра. Въобще не ми се разделя с монитора понеже е всичко по него е направено толкова стабилно толкова удобно и красиво, копчетата са направени изключително леки за натискане и изключително приятни, просто с леко докосване без каквито и да е излишни усилия се натискат. Стандарта 16:10 просто е правилния избор според мен, понеже при каквато и да е работа или браузване имате в повече пиксели по тясната страна докато при 16:9 ще имате доста по малко пространство.

Монитора е уникален за филми и игри, никакво забавяне и замазване няма. Има USB hub на самия монитор с 4 усб 2.0 което е много удобно. Стабилна и красива изработка. Ако имате въпроси около монитора ще отговоря на драго сърце.
Мисля че няма смисъл да пускам снимки но ако има желаещи и поискат ще кача снимки в темата.

Цена: 450 лв ( възможен коментар най вече с оглед куриер-а )

емайл: admin@belozem.org отговарям бързо или 0883365270. Искам и да разясня че живея на 35 км от Пловдив и ще докарам монитора на място да се тества на ваш компютър (само за Пловдив).
За страната може с куриер (Еконт) с отвори преди да платиш, но макар че пазя оригиналния кашон ме е страх да го пратя можеби евентуално със застраховка.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Re: Продавам Монитор Dell 2209WA

Мнение от Omega-x »

Странно е, че за 7 месеца не си успял да минеш от 19" на 22", мисля че е заради 16:10, трбявало е 16:9, далеч по-удобна и красива пропорция.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Ми, не... Всъщност 16:10 е доста по-логична за десткоп формат, отколкото по-широкия 16:9.

Монитора е чук и с тая IPS матрица е супер сила за филми, когато го гледате повече хора
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Undead Dude написа:Ми, не... Всъщност 16:10 е доста по-логична за десткоп формат, отколкото по-широкия 16:9.

Монитора е чук и с тая IPS матрица е супер сила за филми, когато го гледате повече хора
+1

muhaha написа: Цена: 450 лв
Пич помня колко пари струваше преди годинка този монитор, но в момента може да се намери нов дори за 480 лв. Така, че цената ти е леко нереална. Сваляй на <400
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Цената е просто отвратително смешна. Пич за толкова пари си вземам хубав 24 инчов монитор, бягай от тук, няма кой да вържеш. Има, ама на widowmaker не му трябва монитор сигурно.
muhaha

Мнение от muhaha »

Пичове монитора е продаден от мнооого време на смешната и нереална цена. Като купувача беше много доволен от придобивката. Искам да се извиня на колегата който днес ми звънна, че съм забравил да пиша че е продаден :(
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

Извинявай, ама за 406 лева има 24 инчов 16:9, реакция 2милисекунди, контраст 12000000:1 и при това е LED... Също има и HDMI порт... Така че, цената ти е безобразно скъпа. Аз бих ти дал 250 лв. :stooped: Гледай: http://www.pazaruvaj.com/monitori-c3126 ... sanie.html
muhaha

Мнение от muhaha »

метрото не четеш ли колега, продаден е преди многоо време темата е за триене.
Публикувай отговор