Добра компютърна мишка?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Rezachka
В момента играе: чуди се к'во да играе

Добра компютърна мишка?

Мнение от Rezachka »

Здравейте!

Отново съм затруднен с избора на хардуеър... Този път си търся мишка!
Тъй като години наред ползвм разни евтини мишки за по 10-20 лева ми се налага да ги сменям доста често.. Вече съм готов да бръкна по-дълбоко в джоба и да си взема нещо качествено. Преди 2 седмици похарчих близо 25 кинта за мишка и вече скрола и още един бутон не работят както трябва... И всичко това защото не ми се даваха повече пари, е да ама сега ще трябва да дам повече, освен и тези които вече похарчих. Евтиното излиза скъпо, нали ?

Кажете, моля, някаква добра мишка която да се вмъква в бюджет до към 70 лева примерно. Мой приятел е по-запознат с продуктите на A4 tech и конкретно x7 мишките, но за съжаление аз не съм в България и тук не се намират...
Като цяло търся мишка с 6 или повече бутона, което освен тези които имаме винаги включва: Два бутона от страни за Back / Forward навигация в уеб браузъра, един за дабъл клик, и един dpi бутон. Последната мишка която си купих имаше бутон от горе който играеше ролята на мидъл бутона, а натискането на скрола сменя скоростта на "скролването". Беше ми доста удобно, но бързо издаде багажа...
Държа на това да си е с кабел, не искам wireless... че последно като взех такава батерийте ми падаха точно когато не трябва...
Предложете нещо! :)
Spiridon

Re: Добра компютърна мишка?

Мнение от Spiridon »

http://pcmania.bg/?go=sales&p=detail&articleId=2808

http://pcmania.bg/?go=sales&p=detail&articleId=2809

За 6 и повече бутона си купи клавиатура :arrow:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Rezachka написа: Тъй като години наред ползвм разни евтини мишки за по 10-20 лева ми се налага да ги сменям доста често..
Еми ти кой знае кво ги правиш тея мишки. Аз от 6-7 години съм с един логитек за 10-15 лв и си работи безупречно
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Аз до сега мишка не съм чупил, позлвам си ги с години. А над 15лв не съм вземал. Явно проблемът е в теб, или вземаш възможно най-китайските.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Wannabe написа:
Rezachka написа: Тъй като години наред ползвм разни евтини мишки за по 10-20 лева ми се налага да ги сменям доста често..
Еми ти кой знае кво ги правиш тея мишки. Аз от 6-7 години съм с един логитек за 10-15 лв и си работи безупречно
И аз и съм много доволен!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Logitech Gamers Mouse G5 :) Аз съм с нея от както бях 9ти клас и нямам ядове, а игрите 'фърчат с нея :)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
nastyduderox

Мнение от nastyduderox »

doggymien4o написа:Logitech Gamers Mouse G5 :) Аз съм с нея от както бях 9ти клас и нямам ядове, а игрите 'фърчат с нея :)
Аз днес мислех да си я взема от мултирама (вече е спряна в наличност заменена е от logitech g500) но след кратко сравнение между G5 и микрософт sidewinder x8 си купих sidewinder-a по-удобна ми е и има повече екстри :)
Аватар
doggymien4o

Мнение от doggymien4o »

Може. Но екстрите не те правят добър играч ;)
...master freakout...
nastyduderox

Мнение от nastyduderox »

doggymien4o написа:Може. Но екстрите не те правят добър играч ;)
Естествено , но просто ми хареса повече. До няколко дена мисля да си зема и някакъв хубав стол че моя е много неудобен и няма облегалки за лакътя и започва да ме боли китката с каквато и мишка да работя.
Аватар
doggymien4o

Мнение от doggymien4o »

О, да! Моя стол е такъв :) Старичък е вече, но поне има облегалки за ръцете :D Иначе моята мишка на времето струваше 150 кинта, сега не знам :)
...master freakout...
Публикувай отговор