ОФИЦИАЛНА ТЕМА ЗА ДИСКУСИИ Е ТАКОВА
Месец и нещо остава до рилийза на поредният WoW expansion(7 Декември).В тоя форум не са много wow player-ите 'сякаш, но все се намират.Доста неща, вече бяха разкрити официално от близ и смятам да поствам по-итересните новости тук, и да се оформи нещо като адекватна пцм(да, да...)дискусия.За сега ще постна няколко неща, 'щот ми се доспа а и ме мързи да се ровя много-много, но утре като съм по-свободен ще допълня
Cata Intro
доста епик е направено, а и близз до сега никога не са се дънили с интротата си xD
новият Tree Form
якото е, че който не я харесва и си иска старата обратно, може просто да си сложи minor glyph които да оправи работите
Bloodthyrsty Gladiator
т'ва си нямам на идея дали ще е reward от новият сезон или ще се взема с хонър(което също не знам как ще става, имайки в предвид новата хонър/арена/пве маркс система)
Goblin Cinematic
Goblins r ghay, k?!
Mount от Алхимия оО
wowhead
яко е, че не само от енг и тейл ще се вземат маунтове вече, ама ДРАКОН ОТ АЛХИМИЯ?!?! ДА ФЪК???
Troll Druid Bear Form
Troll Druid Cat Form
грозна раота е такова...
All Race Class Combos
новите клас комбота
Alexstrasza vs Deathwing диалог
TEH EPICNESSSSSS!!!
т'ва няма много общо с темата, ма се сетих от алекстразата
новото таурен шефче
дано забрани на всички крави да са паладини ffs...
нещо от което всеки wow geek, ще свърши...!ГЛЕДАЙТЕ!
маелстрома е представен СТРАШНО!!!
Some Models
Изера е направена супер, но съм малко разочарован от хюман формата на Нелтарион и от Фюрион, а Гарош си е откровенно грозен...
Newl Thrall Model
новият Трал е направен добре, но напомня повече на Медив от колкото на свиреп войн оО
Kalimdor loading screen
Eastern Kindoms loading screen
Northrend Loading Screen
Outland Loading Screen
новите скрийнове са зверски!особено нортрендския
преди малко гледах и новите гилд маунтове, но изгубих линковете.утре ще потърся и ще ги добавя.
за сега това пускам, после още