e-bay
e-bay
кой (е) използва(л) ?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: e-bay
Колегата Пешо ми взе ДИАБЛО ДНД-то от Мексико по Ибея. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Хора, които ползват, твърдят че е добре да се гледа инфото на продавача - нормално е един продавач който има 200 прикючени сделки и нито едно оплакване, да е достоверен

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Aми ако е обивал клиентите си и им е продавал бомби?
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Майка ти е Джъстин Бийбър бе!vasito написа:Aми ако е обивал клиентите си и им е продавал бомби?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Първо не всички продавачи от САЩ и Канада пращат интернешънъл. Трябва да погледнеш в детайлите за шипинг. Ако ги пращат обикновено е по UPS.Dexter написа:Аз искам да питам как ти изпращат желания предмет, ако изпращащия се намира в Канада, примерно?
Аз съм си купувал учебник, и фотоапарат от Ибея докато съм в България и още няколко неща докато бях в САЩ. За да си сигурен, че няма да те измамят гледаш профила на продавача. Много са професионалисти които се занимават само с това и може да им се има доверие. Например този дето ми продаде учебника имаше книжарница за научана литература, а този дето ми продаде фотоапарата също се занимаваше с продажва на фотографска техника втора ръка и имаше стотици положителни отзиви за продуктите си.
Имайте предвид също, че ако купувате неща на стойност над 100 евро (може да бъркам за сумата) от страна извън ЕС ще Ви спрат пратката на митницата, която се намира до централна автогара и ще се наложи да платите мито. Така за фотоапарата платих около 150 лева ДДС. (20% от цената му), докато учебника ми пристигна дирекнто в нас, но той струваше 100$.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Купувал съм си 3-4 пъти дискове и списания от ebay - някои втора употреба за по 1 евро (и бяха в отлично състояние), други съвсем нови. Купувал съм от Германия и веднъж от САЩ. Кофтито е, че доставката излиза колкото, ако не и два пъти по-скъпа от стоката. Идва до 20-30 дни по куриер и се кефиш.
Веднъж даже немецът ме попита за телефона и ми звънна и се оказа, че е някакъв емигрант там българин и ми прати абсолютно безплатно една книга
Веднъж даже немецът ме попита за телефона и ми звънна и се оказа, че е някакъв емигрант там българин и ми прати абсолютно безплатно една книга
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
ivan_petkov2
- Обратна връзка:
А аз си купих телефона. Много голямо съмнение имах дали ще получа същото но нямаше проблемNocturno написа:кой (е) използва(л) ?
- В момента играе: 4chan
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
От Европа ли беше? Сега гледам едни Корейски, но един приятел ми каза, че вече облагали с мито всичко над 30$ 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
По въпроса за митата а и не само тук: http://pazaruvane-online.com/forum/view ... ?f=12&t=23Andrey358 написа:От Европа ли беше? Сега гледам едни Корейски, но един приятел ми каза, че вече облагали с мито всичко над 30$
Омг няма такава бюрокрация: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/ ... e_mitnica/

--Gort!Klaatu barada nikto!--