П.П. върнах се от Тайван преди около три седмици
Шофьорски курсове
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Шофьорски курсове
И така скъпи съфорумци, дойде и моя ред да се запиша на шофьорски курс. Колко от вас имат книжка и могат ли да споделят опит. Можете ли да ми препоръчате автошкола (в София) или да дадете някакъв друг съвет. Мерси 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Re: Шофиорски курсове
Изкарай ги курсовете, но да си наясно, че като си вземеш книжката не си никакъв шофьор.Трябва каране, много каране.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
за шофьорски курсове не знам, ама бих ти препоръчал курс по българскишофиорски курс
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Кажи поне в кой квартал искаш, защото едва ли ще ти е приятно да обикаляш половината град.
Аз лично не мога да ти препоръчам, де, защото този, при който бях аз, беше шефа на фирматаи горе-долу се занимаваше само с такива, които си знаеха да карат колкото да минат часовете.Но все пак - всеки инструктор може да ти помогне, стига да не се панираш и да имаш желание.Успех!
Аз лично не мога да ти препоръчам, де, защото този, при който бях аз, беше шефа на фирматаи горе-долу се занимаваше само с такива, които си знаеха да карат колкото да минат часовете.Но все пак - всеки инструктор може да ти помогне, стига да не се панираш и да имаш желание.Успех!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Мен ме научи един на Плиска, ама той май не се занимава (беше научил и майка ми да кара преди много години)... А за това дали си шофер като завършиш, си зависи - аз си знаех че съм господ зад волана, дори и да се сдухвавх много... Сега (почти 4 години по-късно) съм се убедил че съм и божество, и че съм безсмъртен

I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
Изкарай 1 седмица на 7 часа сън и тогава се помъчи да уцелиш буквите на клавиатурата, и да ми се правиш на грамотен.wiedzmin написа:за шофьорски курсове не знам, ама бих ти препоръчал курс по българскишофиорски курс
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Re: Шофьорски курсове
Съветвам те да си намериш курсове, които да са близко до района където живееш. Принципно на автошколите им е даден определен район , в който можеш да караш, и определено ще е малко по-спокойно ако се учиш в местност, която познаваш малко или много
Другото нещо е ,че хората там те учат да си вземеш изпита , същинското учене да си добър шофьор започва в момента, в който няма никой в колата и караш, решаваш, мислиш сам над нещата
успех !
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Търси си спрямо местоживеенето, както отбелязаха другите, и по-добре питай познати, които вече са карали при определен инструктор и знаят, че е добър и не иска пари, за да си минеш изпитите. Защото такива ги има много.
Мога да ти препоръчам един от Люлин (Peugeot 207 на около година) и един, който ти е много далече
Пусни тема в tuning.bg/forum, там също могат да те упътят добре!
ps: idrive също са стабилни, но имат много курсисти и часовете може да са ти много разхвърляни (през месец дори - една съученичка ги кара там)
Мога да ти препоръчам един от Люлин (Peugeot 207 на около година) и един, който ти е много далече
Пусни тема в tuning.bg/forum, там също могат да те упътят добре!
ps: idrive също са стабилни, но имат много курсисти и часовете може да са ти много разхвърляни (през месец дори - една съученичка ги кара там)
sled 3 dni sym na vytre6en (happy)
p.s. az verno 4e sym nqkyv typ tip, ma samo na men mi mi beshe takyv tashak dokato shvana maloumniq regulirovchik
p.s. az verno 4e sym nqkyv typ tip, ma samo na men mi mi beshe takyv tashak dokato shvana maloumniq regulirovchik
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Наистина ми е много трудно да определя това ебавка ли е, или неCaptain Hero написа:http://www.y-maria.com
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз
А ако видиш аз как летя -maieutiquer написа:ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз
П.С. Само един път са ме хващали - удариха ме от път с предимство...
П.П.С. И съм ГОСПОД ЗАД ВОЛАНА - важно е да ръгаш и да даваш газ, спирането - само екстремно и в краен случай, когато ще се удариш... И най-важното - да вярваш че си безсмъртен... При мен, досега не се е опровергало твърдението че съм безсмъртен, въпреки малоумните ми опити да се ударя
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
Bagerist0 написа:А ако видиш аз как летя -maieutiquer написа:ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз![]()
![]()
Никой не си и мисли да се вози без колан при мен
![]()
П.П.С. И съм ГОСПОД ЗАД ВОЛАНА - важно е да ръгаш и да даваш газ, спирането - само екстремно и в краен случай, когато ще се удариш... И най-важното - да вярваш че си безсмъртен... При мен, досега не се е опровергало твърдението че съм безсмъртен, въпреки малоумните ми опити да се ударя
+1
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Nekron_895
Малко самочувствие постига много неща зад волана.Но чак пък "господ"Bagerist0 написа:А ако видиш аз как летя -maieutiquer написа:ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз![]()
![]()
![]()
П.п.: Пробвай драгче на някоя писта , адреналина е на 100%
Bagerist0 написа:А ако видиш аз как летя -maieutiquer написа:ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз![]()
![]()
![]()

tiho be zabil
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
и аз съм господ зад волана, защото карам невероятно и спазвам правилата
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
e to knijkite ne gi davat kursovete ami dai.Inache to si e fakt che 80% ot katastrofite sa delo na 20 godishni det se mislqt za bezsmurtni kato teq ot goreHigh_voltage написа:Тия не бяха ли в Господари на Ефира, щото ги хванаха, че дават книжки за пари?Captain Hero написа:http://www.y-maria.com
@ OP: Нищо страшно няма, ше се оправиш. На изпита има вероятност да ти се падне педал изпитвач, ама не е много голяма.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
+2 обаче баш господ не,ама редовно на жълто давам газ. за господ се мислят тия http://vbox7.com/play:84f28414Пени написа:Bagerist0 написа:
А ако видиш аз как летя -![]()
![]()
![]()
+1
a.k.a Frosty