Обсъждания за чалга и поп-фолк изпълнители
-
Ибаси змията
- В момента играе: Snake, Snake 2, Snake 3D
Обсъждания за чалга и поп-фолк изпълнители
Тука може да обсъждаме разни чалга и поп-фолк изпълнители.
Какво мислете за Азис?
Какво мислете за Азис?
Re: Обсъждания за чалга и поп-фолк изпълнители
Съкс кокс. И буквално.
Абе тука няма ли модове?Ибаси змията написа:Тука може да обсъждаме разни чалга и поп-фолк изпълнители.
Какво мислете за Азис?
Гей с измислена връзка,това е Азис
Ех,някой спомня ли си тази песен:
http://www.vbox7.com/play:d42ecf52
Кво копираш от мене заглавието? А по темата чалгата е една голяма шитня.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ПА–ПА–ПА ПАЛАТКА!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
мисля, че Глория пак залязва, ако не измисли нещо в скоро време, ще бъде напсувана и забравена.
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Йо-йо стига си ме дразнила
Всичко в света е относително 
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Чалгата не струва!
(сега чакаме Dexter да се появи и гордо да заяви, че освен конзолен фенбой, чорбар и тъп кретен е и чалгар)
(сега чакаме Dexter да се появи и гордо да заяви, че освен конзолен фенбой, чорбар и тъп кретен е и чалгар)
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ма ти верно си много тъпо лапе. Аз си мислех, че само се бъзикаш
Деба, ако те видя собственоръчно ще те разпоря, щото си престъпно кух
WeAreGettingClose
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ето че темата има ново място :/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- ciborg
Чакай, сериозно, чалга ли слушаш?Dexter написа:Ма ти верно си много тъпо лапе. Аз си мислех, че само се бъзикаш![]()
![]()
P.S. Моля те, недей, спукваш ме от смях с тия заплахи...
-
sean e putka
напипай го, в ръцете твои нека то да си играе
Колко тъп миризлив метъл трябва да си, за да си мислиш че някой, който слуша чалга е тъпciborg написа:Чакай, сериозно, чалга ли слушаш?Dexter написа:Ма ти верно си много тъпо лапе. Аз си мислех, че само се бъзикаш![]()
![]()
P.S. Моля те, недей, спукваш ме от смях с тия заплахи...![]()
![]()
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- ciborg
Виж, нямам...добре, имам доста против чалгата, но познавам много хора, които слушат чалга и не бих казал, че са тъпи. Никъде в поста си не съм казал, че смятам Dexter за тъп ЗАЩОТО слуша чалга, смятам го за тъп по принцип. Той не е казвал, че слуша чалга, просто предположих, защото напоследък той се лепва на всеки мой пост срещу нещо (Левски срещу ЦСКА, PC срещу конзоли и т.н.). Не казвам, че всички, които слушат чалга са тъпи, но за мен чалгата е тъпа и просташка. Не ме разбирай погрешно.Tijs Michiel Verwest написа: Колко тъп миризлив метъл трябва да си, за да си мислиш че някой, който слуша чалга е тъп
- thewhitestig
И каква логика следваш като казваш тези които слушат чалга се лепват за твой постове повече отколкото други (пр. металяги). Малко глупости говориш. А че Dexter-а си е заядлив, и то доста, е вярно. Двамата успокойте топката щото ви чета постовете по другите теми и колкото повече се опитвате да се надговаряте толкова по смещно изглеждате. Приличате на супа кила срещо шон и разните подобни.ciborg написа: Той не е казвал, че слуша чалга, просто предположих, защото напоследък той се лепва на всеки мой пост срещу нещо (Левски срещу ЦСКА, PC срещу конзоли и т.н.).
А по темата, Азис е най-гадния мазен педераст който съм виждал по медийте.
- ciborg
Не, просто Dex очевидно е пълната противоположност на всичко, което съм аз (добре де, и двамата сме заядливи, признавам го), защо не и като музикални предпочитания?thewhitestig написа: И каква логика следваш като казваш тези които слушат чалга се лепват за твой постове повече отколкото други (пр. металяги). Малко глупости говориш. А че Dexter-а си е заядлив, и то доста, е вярно. Двамата успокойте топката щото ви чета постовете по другите теми и колкото повече се опитвате да се надговаряте толкова по смещно изглеждате. Приличате на супа кила срещо шон и разните подобни.
P.S. Колкото да шончо, супата и компания, и аз се занимавах с тях, докато sean не си призна, че играе на PC и просто си тролва за фън, така че реших поне аз да не му доставям удоволствие като му се впрягам и да се забавлявам като чета как разиграва полувината форум с тъпи заяждания...
- StubbsZombie
Чалгата не струва!
Кога е признал бе? Я дай нещо... цитат?ciborg написа:Не, просто Dex очевидно е пълната противоположност на всичко, което съм аз (добре де, и двамата сме заядливи, признавам го), защо не и като музикални предпочитания?thewhitestig написа: И каква логика следваш като казваш тези които слушат чалга се лепват за твой постове повече отколкото други (пр. металяги). Малко глупости говориш. А че Dexter-а си е заядлив, и то доста, е вярно. Двамата успокойте топката щото ви чета постовете по другите теми и колкото повече се опитвате да се надговаряте толкова по смещно изглеждате. Приличате на супа кила срещо шон и разните подобни.
P.S. Колкото да шончо, супата и компания, и аз се занимавах с тях, докато sean не си призна, че играе на PC и просто си тролва за фън, така че реших поне аз да не му доставям удоволствие като му се впрягам и да се забавлявам като чета как разиграва полувината форум с тъпи заяждания...
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
- Въртолета
- В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Демек за Азис,а ние го обърнахме на Dexter vs ciborg.Легендарни сме нии българите бе еиии!!!
Ники вижда всичко.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Е да бе човек, света се върти около тебе, затова ти правя на пук...ciborg написа:Виж, нямам...добре, имам доста против чалгата, но познавам много хора, които слушат чалга и не бих казал, че са тъпи. Никъде в поста си не съм казал, че смятам Dexter за тъп ЗАЩОТО слуша чалга, смятам го за тъп по принцип. Той не е казвал, че слуша чалга, просто предположих, защото напоследък той се лепва на всеки мой пост срещу нещо (Левски срещу ЦСКА, PC срещу конзоли и т.н.). Не казвам, че всички, които слушат чалга са тъпи, но за мен чалгата е тъпа и просташка. Не ме разбирай погрешно.Tijs Michiel Verwest написа: Колко тъп миризлив метъл трябва да си, за да си мислиш че някой, който слуша чалга е тъп
Кво да направя, че съм за ЦСКА, а ти за сините?! Кво да направя, че предпочитам конзолата пред ПЦ-то?! Добре, слушам метъл - това успокоява ли те?!
Но е доста глупаво критерия ти за тъп човек да се изчерпва до това той да е пълна твоя противоположност... това не го възприемам просто...
WeAreGettingClose