StarCraft 2 Wings of liberty Помощ !!!
StarCraft 2 Wings of liberty Помощ !!!
Здравейте всички имам много гаден проблем при инсталирането на играта значи като се опитам да я инсталирам и като ми стигне до 3 процента и ми излизаз ерора със сенд и донт сенд.
Теглил съм 3 версии на RELOADED на Razor1911 и само инсталационните файлове и на 3-те версии имам този проблем. Компютъра ми не е слаб може да я играя Medium настройки без да ми забива (това го знам от бетата).
Много ви моля помогайте.
Благодаря ви предварително.
Теглил съм 3 версии на RELOADED на Razor1911 и само инсталационните файлове и на 3-те версии имам този проблем. Компютъра ми не е слаб може да я играя Medium настройки без да ми забива (това го знам от бетата).
Много ви моля помогайте.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Re: StarCraft 2 Wings of liberty Помощ !!!
Едно спасение има за теб-КУПУВАШ играта !!!
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
+1blackmaster написа:Едно спасение има за теб-КУПУВАШ играта !!!
TheChosen1 написа:даджайците
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
nony написа:Здравейте всички имам много гаден проблем при инсталирането на играта значи като се опитам да я инсталирам и като ми стигне до 3 процента и ми излизаз ерора със сенд и донт сенд.
Много ви моля помогайте.
Купи си играта ве, момче.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Бе май ще трябва да я купиш, нз ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Купи си я.
КУПИ ИГРАТА
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Следвай квото пише тука и ще се оправиш.
http://sc2.nibbits.com/forums/9/view/10 ... 1911-crack
И недей да пълниш гушите на близард. За това чакане и пари просто не си струва. Особено като не може да я пуснеш на ултра.
И недей да пълниш гушите на близард. За това чакане и пари просто не си струва. Особено като не може да я пуснеш на ултра.
Blizzard са виновни за това, че играеш на тостер?ssospws написа:Следвай квото пише тука и ще се оправиш.
Точно Blizzard са хората, които оптимизират до максимум игрите си, така че да вървят възможно на по-слаби машини, но колкото и да ги оптимизират технологията трябва да расте, не може да правят игри за Pentium 3 все пак.
За цената обаче те подкрепям. Аз също мисля, че е доста висока, за това ще изчакам малко преди да я купя, колкото и да ми се играе в Multi.
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
ssospws написа:Следвай квото пише тука и ще се оправиш.

Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Немога да ви разбера пишете се за фенове на играта и то голями пък играете пиратското копие. Предполагам че повечето от вас и една оригинална игра не са си купили ,ами като сте такива гоями фенове на СК2 отделете си 200лв и си я купете. Ако са ви много и за 120 може да си я купите. А на теб пич дето не ти тръгва играта замисли се дали удоволствието от играта ще бъде същото на ментето от това на оригинала.
HunteR написа: За цената обаче те подкрепям. Аз също мисля, че е доста висока, за това ще изчакам малко преди да я купя, колкото и да ми се играе в Multi.
-
Serious Sam 1.0
Пич, наистина купи си играта защото както знаем всички

Хънтър, обмислял ли си някога да си обръснеш МУСТАКА и/или да си измиеш косата 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Hunter и оригинална игра?
No way 
TheChosen1 написа:даджайците
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Мега му е гаден фейса, що не си смени аватара...wiedzmin написа:Хънтър, обмислял ли си някога да си обръснеш МУСТАКА и/или да си измиеш косата
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми не мога да се похваля с голям брой оригиналки, около 10 са.DeMarko написа:Немога да ви разбера пишете се за фенове на играта и то голями пък играете пиратското копие. Предполагам че повечето от вас и една оригинална игра не са си купили ,ами като сте такива гоями фенове на СК2 отделете си 200лв и си я купете. Ако са ви много и за 120 може да си я купите. А на теб пич дето не ти тръгва играта замисли се дали удоволствието от играта ще бъде същото на ментето от това на оригинала.
На Blizzard имам Diablo 2, Starcraft и Warcraft 3.
И да, ще играя пиратска версия докато не смалят цената, защото 120 лв са си много. Заслужава ли си да си продам обецата или да бачкам 2 дена, за да си купя 1 игра?
Не мисля..
^ Еми като те гледам не е лошо малко да побачкаш , а не да висиш по цял ден на компа....и обицата може да я махнеш...няква ми е гейска!
П.С.Тва за аватара е вярно....много си тъп у фейсу ... и ние не сме много хубави и за това на си слагаме мутрите особено в некви "геймърски" форуми!
П.С.Тва за аватара е вярно....много си тъп у фейсу ... и ние не сме много хубави и за това на си слагаме мутрите особено в некви "геймърски" форуми!
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
@cekira - ти нямаш право да даваш оценка на хората. Все едно цопналото в кенефа лайно да се смее, колко бил грозен гъза
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
HunteR написа: или да бачкам 2 дена, за да си купя 1 игра?