Eм аз пък съм приет фармация тая година, ама аз искам медицина и затва се хванах да бачкам уж сезона бил слаб, пък за 5 дена работа съм напред с почти 800 лева (почти, защото пак почнах да пуша, мамка му)
Тил, какви са тия медицини бе . Нали щеше икономика някаква?
И престанете да казвате "напред съм с едиколко си пари" просто звучи мега тъпо. Не може ли да се каже-"спечелих едиколко си" или "изкарах". Нищо личнo към никои.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
ами щях, обаче с тая измъчена 4ка накрая на 12 клас, когато не се учи нищо, наще успяха да ме разубедят, че ще ми е доста трудно с математика по нататък. пък имаме лекари в рода и ми обясниха, че при всички случаи ше ми е по лесно да следвам това както и да е, не се получи тази година (все пак бях конкуренция с хора, на които приемането медицита е лайф мотив на майките и бабите им от 5 години насам, а аз почнах да зубря теми сериозно някъде покрай 3ти март), така че сега ще поработя няколко месеца след сезона, взимам книжка, правя една австрия/германия да си взема някво возило и да мирясам, и сядам да уча, та ако може още с предварителните изпити да си уредя нещата
та имам готина работа, макар и тежка, за 5 работни дни спечелих почти 800 лева (защото почнах да пуша пак, а цигарите са скъпи)