Mass Effect абстиненция
Mass Effect абстиненция
След поредното превъртане на двойката вече ми писна да цъкам. Никоя друга игра вече не ме кефи така. Та моля препоръчайте ми някаква подобна игра с толкова силна атмосфера. Мерси предварително.
Re: Mass Effect абстиненция
Advent Rising
. Малко е старичка и графиката не е "мазна" , но историята е яка 
http://www.pcmania.bg/Advent-Rising/?go ... cleId=3274
http://www.pcmania.bg/Advent-Rising/?go ... cleId=3274
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Най-близката такава игра, като се замисля, е Uncharted 2. Щом Mass Effect 2 те е смазала, тази ще те умъртви за секунди.
Advent Rising ще я видя, макар че на пръв поглед не ме кефи много. За Uncharted - нямам никаква конзола. Мерси иначе :]
В такъв случай Gears of War. Доста си приличат като геймплей.
Gears of war съм я врътнал.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
КОТОР мен тва е
ама по добре единицата недей да почваш с двойката първо че някой неща няма да го разбереш и второ че не е толкова добра колкото единицата
ама по добре единицата недей да почваш с двойката първо че някой неща няма да го разбереш и второ че не е толкова добра колкото единицата
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Kirilicata™
- В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
Uncharted 2 не може да стъпи на малкия пръст на Масс Ефекта. Не казвам, че е лоша, но е прекалено "over rated"sean написа:Най-близката такава игра, като се замисля, е Uncharted 2. Щом Mass Effect 2 те е смазала, тази ще те умъртви за секунди.
a.k.a. ivo333
Member since 2005
Member since 2005
-
b0n3biter
- В момента играе: Empire Total War , Medieval 2 Total War , HoN
ае защо само на мен тая мас ефект ми е тапа ве да го еба ... 1000 пъти се опитах да я играя ама все ми е тъпо
особено тея скапаните диалогчета като ги видя и не мога да сваря да ги скипвам...
Еми пич, това е RPG игра. Все едно да искаш да има по-малко стреляне в шутър.b0n3biter написа:ае защо само на мен тая мас ефект ми е тапа ве да го еба ... 1000 пъти се опитах да я играя ама все ми е тъпоособено тея скапаните диалогчета като ги видя и не мога да сваря да ги скипвам...
kirilicata
Ти прекалено не си я играл.Kirilicata™ написа:Uncharted 2 не може да стъпи на малкия пръст на Масс Ефекта. Не казвам, че е лоша, но е прекалено "over rated"sean написа:Най-близката такава игра, като се замисля, е Uncharted 2. Щом Mass Effect 2 те е смазала, тази ще те умъртви за секунди.
Като storytelling - да. Обаче като геймплей я бие доста.Kirilicata™ написа: Uncharted 2 не може да стъпи на малкия пръст на Масс Ефекта. Не казвам, че е лоша, но е прекалено "over rated"
До автора, ако не си пробвал DLC-тата за ME2 (което ме съмнява), пробвай ги. Удължават играта с 2-3 часа 
Де'а, трябва да отделя време, да поиграя тоя Mass Effect, че да видя що е цялата тая еуфория 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Играй Deus Ex - никоя друга игра няма такава атмосфера.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!