1) Кои заглавия сте играли и в какви периоди?
2) Какво ви е мнението за тези игри ( положителни + отрицателни черти и заключение )
Започвам първи :
Единствената игра, която съм разцъквал повече време ( да се разбира 1-2 години, сигурно ) е Легенда за Зеления дракон ( 10-11 клас някъде ); имаше много сплотено общество от най-разнообразни личности, имаше форумни срещи и какво ли не; абе приятно си беше и не изискваше да се отделя кой знае колко време на ден, в която и да е част от развитието на героя ти;
Други игри, които съм разцъквал са:
- Икариам с форумо ( но като напредваш започва да изисква все повече и повече време, което е просто немислимо );
- Байт Файт я бях почнал и дори напредвахме с кланче, но поради ходене на море 2-3 седмици адски изостанах и просто бях демотивиран да играя повече;
- Имаше и 1 хиро арена ли как, в аниме стил, и нея поразцъках седмица някъде с пцм;
Игри като Булфлийт/Хановете и Империя онлайн са, предполагам, титани в онлайн браузър отношение за някои хора...
От една страна, много ми допада идеята за развитие, събиране на мощ и разгромяване на противници, но неща като платени екстри за мега имба бонуси, прекалено отделяне на време ( едва ли не на всеки 15 мин да си пред компа по цял ден ) убиват тотално кефа. Харесва ми и идеята за общество ( клан / гилдия ), отборна игра, интриги, планове!
---
Има ли игра, която да сте разцъквали много и да виждате смисъл да се играе сериозно? Какво бихте предложили измежду онлайн браузър вариантите?
Колкото и пъти да съм разцъквал, накрая винаги ми се е струвало като тоталното безсмислено изгубено време - дали това е така, защото не сме били компания или подобен тип игри са обречени на " провал " ?