Где е ?
Где е ?
Абе що вече нема списание...знаете ли колко ми липсва
спомнях си как пращах баба ми да ми го копува...и като усета мириса на гланцирана хартия
Ех СПОМЕНИ!!
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Re: Где е ?
Сега можеш да пратиш баба ти да ти набере сайта!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Сега вече баба ти може да си почива на спокойствие 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Ipad-a e много енергоемко и едрогабаритно устройство. Купи си персонален компютър вържи го с кабел към глобалната мрежа изрежи си отвор към стаята от тоалетната в бетонената стена, сложи една завеса на дупката, удължители за монитора и клавиатурата и мишката и си готов да разглеждаш сайта на списанието. А може и да су купиш 15кг на старо и хем да си четеш хем да си ашкаш хем да се бришеш.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
горе долу същото и при мен самоче аз взимах пари от бащата и ходех при една баба в бутката пред блокаcekira написа:Абе що вече нема списание...знаете ли колко ми липсва![]()
![]()
спомнях си как пращах баба ми да ми го копува...и като усета мириса на гланцирана хартия
![]()
Ех СПОМЕНИ!!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Този е ебати хейтъра...неможе да не си намеси трътка....няма кво да се занимавам с глупости , простоWiedźmin написа:кво си мъчил горката си баба бе дебилче мръсно толкова ли не можеш да станеш за две минути от компютъра и да отидеш до магазинаcekira написа:Абе що вече нема списание...знаете ли колко ми липсва![]()
![]()
![]()
Ех СПОМЕНИ!!
П.С. Надявам се другите от форума да ме подкрепят
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
И на мен ми липсва, но сега си купувам списанието на TOP GEAR, което ми засища глада за миризма на гланцирани страници. 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Най-хубавото нещо в списание Про-Рок?
Шибаната миризма на шибано яките им гланцирани страници, го еа! Иначе са боклук, ма и двойно повече пари бих давал за това.
Шибаната миризма на шибано яките им гланцирани страници, го еа! Иначе са боклук, ма и двойно повече пари бих давал за това.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Мда,много е смешен.А на живо сигурно секирата ще го набие с едната ръка зад гърба.Wannabe написа:axhahx filmiran fagWiedźmin написа: кво си мъчил горката си баба бе дебилче мръсно толкова ли не можеш да станеш за две минути от компютъра и да отидеш до магазина
a.k.a Frosty
саможертвата е най-висша форма на любовта; да не прати баба си е равносилно на нейно отричане, анатема!Wiedźmin написа: кво си мъчил горката си баба бе дебилче мръсно толкова ли не можеш да станеш за две минути от компютъра и да отидеш до магазина
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Ха...мойта ръка къса...не искам да се заяждам , но наистина ако те хвана ще те направя на никой да не мръда...пък и като съдя по коментарите ти си некъв 14 годишен келеш дето се мисли за много начетен,но приеми истинатаWiedźmin написа:ако може да стигне до главата ми с късите си ръчички
дебил, бягай си играй цс-а, не щем педали тука
Draksis написа:С риск да прозвуча като гадняр, ти, Секира, не падаш по-долу.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума