Как да променя времето след което компютъра да е в stend by
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Как да променя времето след което компютъра да е в stend by
Моля ви кажете, защото съм си сложил парола и ако някой не работи 10 минути на компютъра той минава в стенд бай и после иска въвеждане на парола, а пък като съм на училище искам да го оставям на сестра ми, която не знае паролата, а пък аз не искам да и я казвам. Моля ви кажете ми дори и ако не е за моя случай все пак да знам. Може да ми потрябва и за друго. 
Re: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by
Опита ли с песъчинките на времето?
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Аре стига си ми осирал темите. Въпроса ми е сериозен, а не шега за някакви лапета за теб!WidowmakeR написа:Опита ли с песъчинките на времето?
-
The.Rampage.Rado
Махни си паролата просто или й направи нов акаунт на сестра ти, тъкмо така ще оака по-малко неща, ако клика където не й е работа...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
- atisas2
Няма да и прая, защото ще трябва всеки ден след даскало да я чакам по 3-4 часаThe.Rampage.Rado написа:Махни си паролата просто или й направи нов акаунт на сестра ти, тъкмо така ще оака по-малко неща, ако клика където не й е работа...
Дай на котката да си играе с мишката и така няма да минава в stand by.
Reaching aural nirvana...