Как да променя времето след което компютъра да е в stend by

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
atisas2
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2

Как да променя времето след което компютъра да е в stend by

Мнение от atisas2 »

Моля ви кажете, защото съм си сложил парола и ако някой не работи 10 минути на компютъра той минава в стенд бай и после иска въвеждане на парола, а пък като съм на училище искам да го оставям на сестра ми, която не знае паролата, а пък аз не искам да и я казвам. Моля ви кажете ми дори и ако не е за моя случай все пак да знам. Може да ми потрябва и за друго. :IMNOOB:
Spiridon

Re: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by

Мнение от Spiridon »

Опита ли с песъчинките на времето?
Аватар
atisas2
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2

Мнение от atisas2 »

WidowmakeR написа:Опита ли с песъчинките на времето?
Аре стига си ми осирал темите. Въпроса ми е сериозен, а не шега за някакви лапета за теб!
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Махни си паролата просто или й направи нов акаунт на сестра ти, тъкмо така ще оака по-малко неща, ако клика където не й е работа...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
atisas2

Мнение от atisas2 »

The.Rampage.Rado написа:Махни си паролата просто или й направи нов акаунт на сестра ти, тъкмо така ще оака по-малко неща, ако клика където не й е работа...
Няма да и прая, защото ще трябва всеки ден след даскало да я чакам по 3-4 часа :| . Така че ако знаете как да увелича времето след което компютъра да минава в стенд бай режим ми кажете плс :)
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Дай на котката да си играе с мишката и така няма да минава в stand by.
Reaching aural nirvana...
Публикувай отговор