The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Игри за PC
Аватар
VALEN7INVS
Цар

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Мнение от VALEN7INVS »

Как може още да няма тема?

Аз започнах с римейка на Escape from Butcher Bay и честно казано игрицата ми скри шапката. О.О
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
THE PREDATOR

Re: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Мнение от THE PREDATOR »

Наистина първата е уникална,но втората като повечето продължения не предлага нищо ново :|
Аватар
Rico

Re: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Мнение от Rico »

Много ме накефиха тези две игрици. Не бях играл първата, та дойде перфе двойката в комплект с бъфната единица ;)

Иначе двете игри се различават стабилно като усещане - първата е доста по стелт ориентирана и пресъздава повече ми се струва атмосферата на филмите. Дебнеш, убиваш безшумно и оцеляването е по трудно. Втората е доста по чистокръвна пуцалка, която пак ми дойде добре, тъй като е микс от шахти и тъмни коридори последвано от отворени местности. Пък и все пак получаваме добрите стари остриета от филмите.

Повечето хора не харесват двойката но на мен ми дойде супер освежаващо след криенето, липсата през повече време на оръжие, дебненето в първата. Двойката ми се стори много по динамична и доста повече ситуации, в които да използваш melee комбинациите, които бяха приятно брутални в Ридик стил.

Много приятен микс от катерене, стелт, чистокръвен екшън и не напоследно място як melee бой. Пък и все пак е Ридик ;) Отделно разговорите особено в първата, мини куестовете дойдоха само като плюс, добавяйки към екшън атмосферата.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Публикувай отговор