Аз бих участвал.
- Мястото ще да е Витоша, до Рила/Стара Планина няма да съберем хора, на Леденика има хубави кебапчета, ама не е това идеята.
Смятам, че не трябва да се катерим много високо в планината, защото условията стават по-сурови, но пък не знам прилично място за къмпинг в гора различно от всезнайните полянки. Тук ще трябват идеи.
- Нощувки на хижа е яко фейл. То ще е поредното запиване по хижите, което обаче е една изключително добра идея, която си струва да се обмисли за това лято! Anyhow, губи се Блеър Уич усещането и бие на кръчмарски запой. На открито ще сме.

- Осигурете палатки, защото на открито няма да се спи. Аз имам някаква палатка уж 4 места, но никога не съм я виждал и дори не съм сигурен дали ще мога да я осигуря. Опита ми по такъв къмпинг е оскъден, само на open air партита из железница съм ходил. Но знам, че само в спален чувал няма да затворя очи, не от страх от върколаци, а от гнус от скакалци с размер на палеца ми, които да ме лазят. Преди две години на един фест щракнах в тъмното един познат докато спеше на открито. Вкъщи на зуума видях двата скакалеца на лицето му. Not gonna happen. Спи се в палатка, ако нямаме палатки не препоръчвам въобще да се ходи. А ако се случи и дъжд да завали докато някой се опитва да спи на спален чувал отвънка...жална му майка. И ако пищите като момиченца от огромни насекоми, откажете се. И мен ме е гнус, ама...
- Края на май месец е много добро време за изпълнение мен ако питате.
- 1 нощувка, 2 няма да издържим, провизии за 2 дена трудно се мъкнат на ръка, с кола блеър уич ше е фейл, а и честно казано не ми се сере по храстите.
- Провизии: фенерчета, лампи, подпалки, дърва, някой който може да пали огън, огън, който да не гасне цяла нощ, спрейове и мазила против насекоми, сериозни обувки, покриващи глезена, ножове, лозарски ножици, запалки и кибрити, торби за боклук, доста салфетки, дезинфекциращ гел, тоалетна хартия, поне по няколко чифта чорапи, дъждобран или в най-лошия случай шушляково яке с качулка, резервни дрехи, ДЕБЕЛИ ДРЕХИ (и лято да е сутринта около 4 става такъв кучи студ дори на ниско в планината, че ше съжалите ако нямате стабилно облекло). Дъврените въглища, скарата, мръволете и пиячката няма и да ги споменавам.
Това ми ида на акъла до момента.
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК