не, 4 гб в момента са идеалната среда за изстискване на всичко най-хубаво от Win 7, подкарване на DirectX11 игри с високи детайли (ако имаш добра карта), а отделно дава възможност за отварянето на адски много приложения без никакво забавяне
2 гиги са добре ако някой иска още да ползва ХР, но за 64-битова 7-ца 4 гиги са просто перфе!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Абе може, ама малко ме притеснява факта, че по-старите игри не тръгват или вървят с проблеми на 7-цата, пък до сега всичко си ми тръгва на XP и нямам проблеми.. StarCraft 1 например е с ужасни бъгове в менюто ( на 2-ма познати със седмица, вече ) и отделно забива компа.. не знам кога ще мина
Айде спирам да пиша, че оспамихме темата на човека..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Caius написа:Добре, а може ли някой да ми даде някаква характеристика като цяло?
И колко лева ще ми трябват горе-долу за тая характеристика?
Еми гледай сега трябва да дадеш малко повече подробности. С какъв бюджет разполагаш? Съвсем нов ли искаш (с кутията и всичко) или искаш да смениш просто някои чаркове от стария. И така на татък.