Умирам от смях!
[wacko2]
Македония е майката на всички!Тя е само на 7000 години

Sturm написа: къв ханс бе...
Е ти сега ли разбра, че Исус е македонец?Marv написа:2000 години Християнство в Македония ?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
На колко са?The Chameleon написа:Абе не се ебавайте, имам брадчедки македонки.
Не знам, надявам се да са мънинки <3 Все пак са ми доста далечни братовчедки.Дади написа:На колко са?The Chameleon написа:Абе не се ебавайте, имам брадчедки македонки.
Така е - всеки луд с номера си, както се казваThe Chameleon написа:Мда, македонците не е като да не покрадват, но е ФАКТ, че най-големите мошеници на Земята са ГЪРЦИТЕ !!!!![]()