Assassin's Creed 2 PC
- prince of persia
Assassin's Creed 2 PC
http://www.bit-torrent.bz/details.php?id=62950
Днес като го отворих, и щях да припадна. Свали се за 1-2 часа. Ся я инсталирам. Като гледам във българските сайтове я няма още.
Днес като го отворих, и щях да припадна. Свали се за 1-2 часа. Ся я инсталирам. Като гледам във българските сайтове я няма още.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Assassin's Creed 2 PC
Описание:
Язык интерфейса: - Русский.
Язык озвучки: - Русский.
...
Язык интерфейса: - Русский.
Язык озвучки: - Русский.
...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
оптимиста не е забелязал че още няма крак, а и се подвизава из торентите още от вчера следобяд
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
- prince of persia
Много се извинявам, не съм видял, че нямя крак.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
http://thepiratebay.org/torrent/5404745 ... m%5D%5D%5D
ем ето да знаете че не може да се сейфа и играта ще крашва понякога
ето и как се прави на ЕНГ "It really works, we just need to change the key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\AssasinsCreed II\Russian for Spanish, because i'm latinoamerican, you can try with English..." би трябвало да работи ама аз неща да си развалям кефа като немога да сейфам за тва че ще изчакам хубав крак![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ем ето да знаете че не може да се сейфа и играта ще крашва понякога
ето и как се прави на ЕНГ "It really works, we just need to change the key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\AssasinsCreed II\Russian for Spanish, because i'm latinoamerican, you can try with English..." би трябвало да работи ама аз неща да си развалям кефа като немога да сейфам за тва че ще изчакам хубав крак
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Сутринта бяха качили някъв релииз в замундата,ама са май го изтриха не знам що...
- the_presator
- Обратна връзка:
Защото не работеше
Добре, че не я свалих. Щях да се набутам с 6 гб.
Добре, че не я свалих. Щях да се набутам с 6 гб.
TheChosen1 написа:даджайците
Ubisoft’s New DRM Cracked in Under 24-Hours
Ubi-то само дето си правиха труда да правят тази нова защита
A иначе за релийза в Zamunda дето го качиха неработеше. На някой не им приемаше ключа, а на други им крашваше, да е*а само дето си точих лигите да я чакам 2 часа са изтегли
A иначе за релийза в Zamunda дето го качиха неработеше. На някой не им приемаше ключа, а на други им крашваше, да е*а само дето си точих лигите да я чакам 2 часа са изтегли
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Е нормално, няма ли Razor1911,Reloaded или Skidrow в името вобще не си играя да го свалям
- the_presator
- Обратна връзка:
Хаха смятай тези от Ubisoft сигурно се късат от яд
Утре сигурно ще е качена из нета.
Утре сигурно ще е качена из нета.
TheChosen1 написа:даджайците
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
те не се научиха, че колкото повече се опитват да "защитят" играта от пиратите, толкова повече отдаличават аудиторията от играта, и независимо колко силна е 1 защита рано или късно пада
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
ем играх я точно 2 мин
и като вленах в анимуса и бял екран и нищо от тва кадето разбрах на руски в началото почва как си разказва историята кво се е случило в миналата игра и после почва веднага от там откадето свърши първата част тое от кадето виждате надписите аре повече няма да казвам ама от тва кадето видях (начи нищо)играта изглежда обещаваща 
Излезе англиската версия (CLONEDVD) : http://thepiratebay.org/torrent/5410125 ... _[CLONEDVD] сега само крак остана и муцка

Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
тегла почти с 1мб като я сваля сиидвам обещавам 
http://www.rlslog.net/assassins-creed-i ... /#comments (link1)
http://thepiratebay.org/torrent/5410279 (link2)
- Eто крака, има и пач който прави играта от Руски на Англиски
http://thepiratebay.org/torrent/5410279 (link2)
- Eто крака, има и пач който прави играта от Руски на Англиски
Бегайте с тея измислени кракове
http://arenabg.com/details.php?id=3539b ... 135107d426
И все пак, Clone и друг път са изкарвали бъгави рилийзи, така че ще чакам някоя от по-добрите кракерски групи.
И все пак, Clone и друг път са изкарвали бъгави рилийзи, така че ще чакам някоя от по-добрите кракерски групи.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
ахахаха в замунда чак след 44 страници заклучиха темата