Имам чувството, че това ще е бета, както бяха направили със The Sims 3. Играта я има замунда седмица преди премиерата й, а когато излезе официално, от лаунчъра ти изписва съобщение, че играеш нефинална версия на играта... Но все пак ще я изтегля.
Абе, BF не съм играл от оня първия насам... не следя как стоят нещата и затова ще питам тъп въпрос : Може ли да се играе по лан , или е само в някакви сървъри ?
е защо няма ботове спр ми се иска да хване едно Т-90 и да потрепя малко Ейбрамси... дано да я хакнат бързо като цод-а... ама иначе графиката в сравнение с цод съкс тряа уин 7 с директX 11 и незнам си ква видео карта за 300$ че да скиваш истинската графика... ама най-много ме зарадва, че има по-нови оръжия като тва руското Абакан АН-94... в цод само калашници и емки бяха основните ама там сякаш бяха по-разнообразните оръжията нз... и тука няма да има разни газарщини май като перкове и мерници... ама за сметка на това си имаме танкове и др и рушаща среда... макар че сигурно ако влезеш в някой сървър по средата на играта сиг няма да има вече къде да се криеш П.П гаврата за heartbeata мн ме изкефи и мен