Ще се мре ли от червени картофи или жълтите домати ще доведат до трета ръка у човечеството ?

чукам, влизам, гледам заключено
Изход написа:За позлване за горива-ок. За ядене-не. Вредни са и не знам кой те излъга че е обратното.
Освен това наясно ли си, че поради бурното си развитие почвата се изтощава изключително бързо и после след 5-6 или 10 години почвата става неизползваема?
Andrey358 написа:Този страх е просто плод на невежество.
indigo написа:Чшш, ало, умния.... кой реве против ГМО? Аз живея само на синтетични продукти и стимуланти откак навърших 12. Не ми се отразява добре, така е, но съм жив и що годе здрав. Уплашени? Не. Домати с вкус на бекон? Американския пазар ще ги приветства, дор ии Андрей може да го потвърди. Просто ме мързи да пиша и метнах тоя виц, не е нужно да ме изкарваш хипи.
Прогрес е нужен, ама умен прогрес. Хайде да не почваме да правим дини без семки, защото от тях няма как да насадим нови дини. Който ги прави нанася монопол, защото ще трябва и догодина да ги прави той. Мутантите не се възпроизвеждат, само в лаборатории се раждат и накой чичко ще се израдва на големия хайп, който предстои.
Как и да е, логична стъпка напред е, очаквам все още клонираните органи. Прогрес е нужен.
Sturm написа: къв ханс бе...
indigo написа:Как и да е, логична стъпка напред е, очаквам все още клонираните органи. Прогрес е нужен.