Здравейте,сещам се преди години ПС Маниа беше пуснало демо на стратегия която за съжалание не е и помня името.В играта се поемаше ръководството на армия от птичи поглед и чрез команди,можеше да наредиш да атакуват,да заемат различни позиции,да извикаш конницата и т.н. битките се водеха в стил 1700-1900г. играта имаше и смазващо добра графика за онова време.
Въпроса ми е някой може ли да ми препоръча някоя подобна игра като описаната по горе ? Да не е новият Total War,просто защото няма да ми тръгне на компа.
Въпрос относно игра??
Re: Въпрос относно игра??
Пробвай Total War, тя е нова и сигурно не си я чувал 

RTM написа:Пробвай Total War, тя е нова и сигурно не си я чувал
Аз споменах да не е последната версия на Total War,просто защото не ми върви на лаптопа

- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Да спокойно,това са от "шегите" му.... Иначе по темата ми идва на ум само Cossacs European Wars макар да знам че не е тя.Можеш да я пробваш,много е добра а и лимита е 8000 човека на картата 

a.k.a Frosty
Cossacks-European Wars или друга игра от поредицата?
Едит Hudson ме изпревари
Едит Hudson ме изпревари
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
! ¦•••SHERIFA•••¦'s Support !
resi88 написа:Здравейте,сещам се преди години ПС Маниа беше пуснало демо на стратегия която за съжалание не е и помня името.В играта се поемаше ръководството на армия от птичи поглед и чрез команди,можеше да наредиш да атакуват,да заемат различни позиции,да извикаш конницата и т.н. битките се водеха в стил 1700-1900г. играта имаше и смазващо добра графика за онова време.
Въпроса ми е някой може ли да ми препоръча някоя подобна игра като описаната по горе ? Да не е новият Total War,просто защото няма да ми тръгне на компа.

Сега баш са на промоция както новите, ТАКА и старите от поредицата. На всяка от тях им пише системните изисквания.
Също така стратегиите на GSC.
Мерси на всички които писаха,определено ще се играе Cossacks 2 

Red Alert, Age of Empires... това ми бяха любимите (: