Най-новият AC фенфорум, създаден специално за фенове от Морската столица! Тъй като е чисто нов има само една тема в него (засега), така че разчитам да бъдат направени още
Нов форум за Варненски Assassin's Creed фенове
Нов форум за Варненски Assassin's Creed фенове
За всички Варненски асасини - http://assasinsbureauvarna.forumotion.net
Най-новият AC фенфорум, създаден специално за фенове от Морската столица! Тъй като е чисто нов има само една тема в него (засега), така че разчитам да бъдат направени още
Ако сте от Варна и сте фенове - регвайте се!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Нов форум за Варненски Assassin's Creed фенове
А ако не си от Варна нямаш ли право да се регнеш 
Аз не мога да забраня на никого да се регва, даже и ако не са от България и не знаят що е Assassin's Creed. Само че специално този форум е направен специално за варненци, следователно темите за дискусия ще са свързани с града и т.н. 
btw нинджи wtf?!?
btw нинджи wtf?!?
Ако направиш форум за костенурките нинджа от село Брестница се регвам веднага !!!!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Ти си накафево бе, момче.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Ше се правят на Х'асасини по плажа и дискотеките. Колко ше е епик..
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
"AC фенфоруm"
"следователно темите за дискусия ще са свързани с града"

"следователно темите за дискусия ще са свързани с града"
'The fuck?Ridler1 написа: следователно темите за дискусия ще са свързани с града и т.н.
Ще се събират да ограбват Мола у Варна?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
OH SHIT ХВАНАХА НИ!!!Fenrir написа:'The fuck?Ridler1 написа: следователно темите за дискусия ще са свързани с града и т.н.
Ще се събират да ограбват Мола у Варна?
Не се приближавайте!!! Имам евтина домашно-приготвена имитация на Hidden Blade и не ме е страх да я използвам!!!
btw не знам кой се хили повече - вие на форума или аз на реакциите ви
PC Mania - producing pure hate of the highest quality since 1998
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Поствайте места, откъдето (при изкачване) се вижда целия град или поне голяма част от него. Бонус точки ако може да се направи Leap of Faith и да се оцелее
Най-доброто място във Варна е общината-оттам са видими всичките селяни и винаги можеш да се хвърлиш към фонтана.Успех в начинанието братя мои!
Да, общината наистина е доста добро място, но достъпът до покрива е ограничен, което може сериозно да навреди на някой по-неумел Happy
Сега се сетих, че до покрива на Мол Варна също се стига доста бързо с малко катерене, а изгледа не е лош.
Като най-високи места може да пробвате паметника до 4-та и радиокулите в покрайнините на Варна, инъче по-ентусиазираните могат да се пробват на сателита
Ааа, да, паметника. Въобще бях забравил за него. Той наистина е едно много добро място Wink
TheChosen1 написа:даджайците
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
с тази скрита пила може да ти изтърка гърлото 
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ебати смешната работа!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Стига само мама да не разбере, че й я е взелYourSepulture написа:s taq hiden pila moje da ti izpili gyrloto do kruv ^_____________^
Fuck you, buddy
Не бъдете асисини, бъдете пичове и достойни българи - горди синове на майка България ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Ей много бързо порастнахте бе. Все едно като сте били деца не сте играли на костенурките нинжда, на конника и звездните шерифи и прочие. Единствената разлика от тогава и от сега, е че почти всеки има компютър и в момента ако не знаеш как да го ползваш от крехка възраст си считан за изостанал от себеподобните деца. А масата хейтъри веднага се нахвърлиха, при положение е че се едно аз да се смея на децата от квартала, че играят криеница. По скоро го похвалете автора, че си е направил сам форум на тая възраст (ако е той де) и прочие. Аз на неговите години не съм знаел как да слагам картинка в пост, камо ли сам да си направя форум.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Пича на снимката изглежда сякаш има свръхкосмати вежди 
I wanna be sedated.
Стига писа болднато бе, не ставаш една идея по готин.
Е те понеже точно тва си мислят. Бе и аз си знам, че си говоря напразно белким некой прочете ама е некво тъпо как хлебите децата че се вживяват в някоя игра и си правят джаджи и глупости по нея. Всички сме го правили и съжалявам тези, които не си спомнят какви са били като деца. Нормално е да се кефят на такива неща, аз като дете си бях издялкал една пръчка като копието на Хищника и много исках остриета на китките
и едно завистливо дете ми беше харесало пръчката и ми я счупи на две. И много го мразех щото бех я направил супер добре издялкана с разни там мотиви по нея хах.
А другата алтернатива е да ходи да пафка цигари и да се налива с бири на 13-14 и като стане на 15 да почне с тревата и прочие.
Е те понеже точно тва си мислят. Бе и аз си знам, че си говоря напразно белким некой прочете ама е некво тъпо как хлебите децата че се вживяват в някоя игра и си правят джаджи и глупости по нея. Всички сме го правили и съжалявам тези, които не си спомнят какви са били като деца. Нормално е да се кефят на такива неща, аз като дете си бях издялкал една пръчка като копието на Хищника и много исках остриета на китките
А другата алтернатива е да ходи да пафка цигари и да се налива с бири на 13-14 и като стане на 15 да почне с тревата и прочие.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Е какво му обясняваш на Пениуайз, като той току-що е излязъл от тая възраст и държи да го покаже...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Пени преди ме кефеше, а да е бил малък ама пичага. А са ви тресна повечето пубертета и глей кво става ахаха. Е секи с проблемите си де, ама си гледайте кефа докато е безгрижно, щото след училище е друга бира вече. Ама няма кво да ви разправям.