Зубров отдавна е извън Атака, а Атака е извън властта. Не е перспективна, според мен. Ще изчакаме адаша, навярно ще се вясне по-късно през деня.
А относно партията - пука ми, принципно винаги съм се кефел (отчасти) не на Атака, а на лудия Волен за интервютата му във в. Уикенд и метафорите в речите му. За мен той е необразован, донякъде прост, смешен и луд, но непукист и деен журналист, с което си е спечелил боя популянност днес. Заради това бих му отдал някаква чест или нещо подобно.
Просто ако бях на неговото място - дърт и извън обществото, без никакви перспективи за успех, щях по същия начин да крещя върху лада с мегафон в ръка и да псуя властите. Добра стратегия.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нормално. Почти всички познати дето се пишеха големите атакисти сега вече не са. Аз отдавна им викам, че тоя Волен е некъв ненормален и, че след време ще се осъзнаят и ето