Проблем , при пускане на филм!!!
-
assistenta
Проблем , при пускане на филм!!!
Хора, Вие които разбирате значително повече от мен на копютри, може ли някой да ми каже защо,когато пусна филм (с BSPlayer ,ако има значение)ми блокирва клавиатурата и мишката и освен да превъртя със стрелките и space-a нищо друго не работи???
Re: Проблем , при пускане на филм!!!
Ами, честно казано нямам представа, но опитай с друг player, примерно media player classic или windows media player, и ако пак стане същото смени кодеците, ако не става същото с друг player, а само с BS Player - сложи друга версия на BS Player-а.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
assistenta
забравих да напиша, не е от кодеците нито от плеяра .пробвах и с други плеяри но нестава нищо по различно.нито мога субтитри да пусна нито нищо 
-
assistenta
хора помогнете
УЖАСНО
Е когато си си сцепил [cannabis] [cannabis] [cannabis] и да неможеш да се отпуснеш и да гледаш някое филмче всичко ти оива по-дяволите ,затова помогнете
! P.S.-пък и много дразнещо да не работят тези два важни компонента на вашият комп.(клав. и мишка)
-
The.Rampage.Rado
Ми нема да се сцепваш просто бе...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Отхвърля се...
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
assistenta
hehe i sam se opravih