Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна)

Вашите разкази и истории
Бездарник66

Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна)

Мнение от Бездарник66 »

Sentry си седеше пред компа и цъкаше WoW (as usual). Беше брадясaл и разчорлен, ама и "про с паладин". След като беше изгледал великия клип Всички обичат паладини си беше съставил и непобедимата тактика на трите копчета на успеха.
Той обожаваше WoW. Всичките дълбоки и разнообразни куестове действаха успокояващо и вълнуващо на красивата му, млада душа. А PvP-то беше върха! Вече гонеше първо място по килове в DF, когато на вратата се позвъня. Той се изправи и отиде към вратата на квартирата си, мислейки, че е Даниел или някой от другите, с които запиваше. Е, вярно че през последните месеци се беше отдал на битов алкохолизъм и WoW и по купони не ходеше, но все пак отдие до вратата. Погледна през шпионката и остана шокиран-там беше едно симпатично момиче, може би 1-2 курс. Не знаеше какво да прави. Опипа брадясалото си лице и се ядоса, че вече цял месец не се беше бръснал. Все пак отвори на момичето и то го пита:
-Ти ли си "kacataszeleikrastawici", най-великия паладин на DF?
Леко притеснен, усещайки как се изчервява пред сексапилната девойка, той потвърди.
-Мръснко, не ме ли помниш, а? Аз съм "malkaku4ka87", която ти оправи в центъра на Stormwind и после заразя заради някакъв рейд! Прелъсти ме с русите къдрици на хумана ти, а сега виж се-второ място от сървъра! Знаеш ли как нарани чувствата ми?! Издирвах те две години докато те намеря, тъпако.
Тя му зашлеви такъв шамар, че той изпадна в безсъзнание. Като се свести отиде до компа и видя, че "baihui97" му е писал, че събират хора за рейд и че го чакат. Накрая почнали без него.
Все още шокиран и с болка в челюстта, той влезе да потрепе малко нуубове у WSG. И умира, умира, умира. Накрая му влезе един хънтът, утрепа го и нашият герои реши да спре за малко. Отиде да изпуши една цигара, когато чу стъпки в коридора. Отиде да провери кой е се оказа, че е забравил вратата отворена. Вътре бяха влезли мъже с маски на лицата, пет пъти по-едри от него (тоест средни по сила). Зад тях стоеше второкурсничката и им нареждаше-изтрийте му паладина на тоя тъпак! Да види той какво ми причини. Сентри направи всичко по силите си, но те се добраха до компютъра му и го накараха да гледа как буква по буква пишат DELETE на върховния му паладин. Всички мигове, прекарани с тази велика игра, дар от бога, минаха през ума на Сентри като на лента.
Когато се свърши и главорезите излязоха, сентри се оказа сам и не знаеше какво да прави. Целия му живот се беше разпаднал на парчета пред очите му. Излезе на терасата да си допуши последната цигара от кутията, когато видя пламъци в близката дюнерджийница и някакъв да се хвърля от терасата на блока си. Съкрушен, сен направи същото.
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна)

Мнение от The CROW »

Това е много мило от твоя страна ^^ Да отделиш 10-15 минути от живота си, за да ги подариш под формата на разказ... Сентри, трябва да си очарован и благодарен за жеста! :lol:
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Бездарник66

Мнение от Бездарник66 »

спокойно, не е само за него-и у форумите на df ще го пусна и ще им обясня какво мисли сентри за WoW, хах. Па после ще видим :)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Уау, разказ! И то седем пъти по-голям от типичния за този тип! The Crow, да ти кажа, с ума на този индивид предполагам, че първото изречение го е писал 10-15 минути. И не, че не съм очарован, ама сериозно - няма ли кой да го банне тоя?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Бездарник66

Мнение от Бездарник66 »

Sentry написа:Уау, разказ! И то седем пъти по-голям от типичния за този тип! The Crow, да ти кажа, с ума на този индивид предполагам, че първото изречение го е писал 10-15 минути. И не, че не съм очарован, ама сериозно - няма ли кой да го банне тоя?
Че какво общо има разказа с тебе :shock:
Не носиш на бъзик, момче. Я се стегни. И стига отговаря в клиширано-комплексарски стил, щото не си от най-умните (да не говорим за оригиналните),
И писането на разказа ми отне 7 минути. Това, че ти си чел първото изречение 15 нищо не значи :)
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Бездарник66 написа: И писането на разказа ми отне 7 минути. Това, че ти си чел първото изречение 15 нищо не значи :)

И това говори,за стойноста му!

Никът ти е напълно правилен!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Бездарник66 написа:Sentry си седеше пред компа и цъкаше WoW (as usual). Беше брадясaл и разчорлен, ама и "про с паладин". След като беше изгледал великия клип Всички обичат паладини си беше съставил и непобедимата тактика на трите копчета на успеха.
Той обожаваше WoW. Всичките дълбоки и разнообразни куестове действаха успокояващо и вълнуващо на красивата му, млада душа. А PvP-то беше върха! Вече гонеше първо място по килове в DF, когато на вратата се позвъня. Той се изправи и отиде към вратата на квартирата си, мислейки, че е Даниел или някой от другите, с които запиваше. Е, вярно че през последните месеци се беше отдал на битов алкохолизъм и WoW и по купони не ходеше, но все пак отдие до вратата. Погледна през шпионката и остана шокиран-там беше едно симпатично момиче, може би 1-2 курс. Не знаеше какво да прави. Опипа брадясалото си лице и се ядоса, че вече цял месец не се беше бръснал. Все пак отвори на момичето и то го пита:
-Ти ли си "kacataszeleikrastawici", най-великия паладин на DF?
Леко притеснен, усещайки как се изчервява пред сексапилната девойка, той потвърди.
-Мръснко, не ме ли помниш, а? Аз съм "malkaku4ka87", която ти оправи в центъра на Stormwind и после заразя заради някакъв рейд! Прелъсти ме с русите къдрици на хумана ти, а сега виж се-второ място от сървъра! Знаеш ли как нарани чувствата ми?! Издирвах те две години докато те намеря, тъпако.
Тя му зашлеви такъв шамар, че той изпадна в безсъзнание. Като се свести отиде до компа и видя, че "baihui97" му е писал, че събират хора за рейд и че го чакат. Накрая почнали без него.
Все още шокиран и с болка в челюстта, той влезе да потрепе малко нуубове у WSG. И умира, умира, умира. Накрая му влезе един хънтът, утрепа го и нашият герои реши да спре за малко. Отиде да изпуши една цигара, когато чу стъпки в коридора. Отиде да провери кой е се оказа, че е забравил вратата отворена. Вътре бяха влезли мъже с маски на лицата, пет пъти по-едри от него (тоест средни по сила). Зад тях стоеше второкурсничката и им нареждаше-изтрийте му паладина на тоя тъпак! Да види той какво ми причини. Сентри направи всичко по силите си, но те се добраха до компютъра му и го накараха да гледа как буква по буква пишат DELETE на върховния му паладин. Всички мигове, прекарани с тази велика игра, дар от бога, минаха през ума на Сентри като на лента.
Когато се свърши и главорезите излязоха, сентри се оказа сам и не знаеше какво да прави. Целия му живот се беше разпаднал на парчета пред очите му. Излезе на терасата да си допуши последната цигара от кутията, когато видя пламъци в близката дюнерджийница и някакъв да се хвърля от терасата на блока си. Съкрушен, сен направи същото.
Изображение
Бездарник66

Мнение от Бездарник66 »

Шшшт, казаха ти нещо, момче! Сега действай! Искам барът да е отворен до 6 месеца!
Ироничен комунист

Мнение от Ироничен комунист »

Ахаххаха, култ абсолютен! Продължавай, искам разказ и за шерифа :lol:
Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете :)
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Ироничен комунист написа:Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете :)
Изображение
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Трябва да имаш изключително плоско и задръстено чувство за хумор за да намираш подобно нещо за "абсолютен култ".
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Ироничен комунист написа:Ахаххаха, култ абсолютен! Продължавай, искам разказ и за шерифа :lol:
Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете :)

Ако знаеш какво е постигнал Sentry за годините си през форума,нямапе да напишеш подобно нещо,идиот такъв!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Дааа, кво съм бил постигнал :D
Няколко приятели, мазоли по пръстите и хиляди часове загубено време :D
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Ироничен комунист написа:Ахаххаха, култ абсолютен! Продължавай, искам разказ и за шерифа :lol:
Изображение
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
fear4

Мнение от fear4 »

Аз за Сентри не мога нищо лошо да кажа защото той не ме е нагрубявал . И като че ли той е доста интелегентен за разлика от повечето амеби тука .
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

fear4 написа:Аз за Сентри не мога нищо лошо да кажа защото той не ме е нагрубявал . И като че ли той е доста интелегентен за разлика от повечето амеби тука .

аз съм камшичесто :D
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Amigo написа:

Ако знаеш какво е постигнал Sentry за годините си през форума,нямапе да напишеш подобно нещо,идиот такъв!
Нека не се лъжем - нищо не можеш да постигнеш в интернет форум . :)
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Златоокия написа:Нека не се лъжем - нищо не можеш да постигнеш в интернет форум . :)
Тогава по-добре го напусни.
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Ти май не си много умен а ? :lol:
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Златоокия написа:Ти май не си много умен а ? :lol:
Не, що? Ти на умен ли се правиш?
Публикувай отговор