fake survival is fake

Нещата от живота
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

fake survival is fake

Мнение от Алминатора` »

Напоследък много ми говореха за Ултимейт Сървайвъл и реших да го видя какво представялва.Написах в ютюб и реших да изгледам това клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=1Qvyk3gfBJo

Епизодът започва с нашият човек как слиза от един хеликоптер с въже.
Когато докосва земята се откопчава и маха на хеликоптера от земята и той потегля на някъде другаде.В кадъра,в който се вижда хеликоптера няма и помен от въжето,което Беър Грилс (?) използва.

По-рано в превюто към епизода човекът казва - Финалдската гора е пълна с кръвожадни зверове - мечки,змии,мравки,пчели,КАТЕРИЦИ. :shock:
Пазете се от кръвожадните финладски катерици - възпявани в много блек метъл песни, и с право, тези нощни зверове могат да се промъкнат в палатката ви и да ви изядат очите докато спите.Без майтап! :doh:

След като се развързва въжето от "хеликоптера", Беър Грилс започва да тича в гората - накъде, не е ясно.Може би бърза, защото е гладен и иска да се прибере в хотела asap :roll:
По пътя, тичайки, прескача едно дърво и след това прави кълбо на земята combat style.Е wtf?И само няколко секунди по-късно казва на камерата да се приближи, защото е открил руска противопехотна мина.Ей така, както си тичка най-спокойно в гората.Когато показва мината, той разказва и историята на някакви си "23ма туристи, всички до един загубили се във финладската гора и намерили смъртта си от тези мини".Добре, че дойде Беър Грилс най-накрая да ги обезвреди тия мини, защото е много съмнително, че финландската армия си е свършила работата и ги е обезвредила вече.
Та, нашият човек хваща едно парче изгнило дърво отива малко по-назад и го мята върху мината,последвано от най-фалшивият взрив, който съм виждал от Delta Force 2 (играта) насам.

Впечатление прави,че нашият човек преминава през разни склончета и пътечки привидно трудно,въпреки че вече операторът е минал оттам и го снима :lol: .
Към 03:50 Беър Грилс катери супер трудно някакво хълмче като казва "Винаги трябва да заобикаляте вертикалните препятствия,ако е възможно,но ако сте печен катерач като мене,можете да поемете риска да умрете", а пък оператора вече го е изкачил това хълмче,че даже и го снима :lol: . Очевидно и той е същият печен катерач като Беър.

Eпизодът продължава и нашият човек огладнява,нищо че хеликоптерът го е оставил преди 5 минути.Намира лайно на елен от земята и го изяжда :lol: като казва това съдържа много витамини и протеини :lol: . Да бе брат, защо да купуваме витамини Центрум и да хабим ресурс като ядем истинска храна, като и лайното от елен помага :lol: .Направо да се чудиш как за 2 милиона години еволюция никой не се е сетил да яде лайна :shock: .Добре, че беше Беър Грилс, да ни покаже :lol:

Епизодът продължава с още едно "екстремно катерене" като оператора очевидно е минал по пътечката отстрани, защото се вече се е качил горе и снима.

После нашият човек си намира нещо,което не разбрах какво е и някакви листа,като ги обяви за годна храна :rockon:

И нататък не съм го гледал,щото ми стана мега тъпо :lol:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: fake survival is fake

Мнение от denik »

Алми е доста прав де :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Предаване по Discovery на което един луд се трепе пред камерата :D
Имаше епизод в пустиня където спеше в търбуха на умряла камила и си пиеше урината :lol:
TheChosen1 написа:даджайците
Аз

Мнение от Аз »

Това е комедийно предаване бе :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Човек, който яде лайна за пари ТРЯБВА да е пич :!:

Нема да го псувате.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Това ми напомни, че наскоро майка ми с много голям кеф ми разказа следния дълбокоумен виц:

Вървят си две мутри по една улица и виждат едно лайно. Едната вика:
- Буца, ако изядеш това лайно, ще ти дам 100 лева.
- Добре, Репа - казал Буцата и изял лайното.
След малко виждат друго лайно и Буцата казва:
- Репа, ако изядеш това лайно, ще ти дам 100 лева.
- Добре, Буца - казал Репата и изял лайното.
Вървели и яли, вървели и яли и най-накрая Буцата пита:
- Ае, Репа, добре, само ядеме лайна и си ги подаваме тия 100 лева? За к'во?!
Репата го погледнал, поклатил глава и казал:
- Мноо си тъп бе, нали въртиме пари!

Смейте се да не го повторя.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

абе и аз съм си го мислил това
имаха един епизод, където се озоваха в някакво място, отвсякъде обградено от вертикални стени и пича решава да използва една цепка м-у тях и подпирайки се на гърба си малко по малко да се изкачи
впечатление ми направи, че операторът също се катери, по същата цепка, не пръхти като чифткопитно, и на всичкото отгоре намира сили и да снима с камерата

тва е като ония снимки на сърфистите-дето си викаш бахти трика дето го прави тоя, а всъщност тоя до него дето прави снимката е по.добър в пъти

инаме за сървайвъла, аз мисля, че за екипа си има там екипировка с палатки с нафтови печки и тнт, в които след като направят последния кадър в току-що оглозганата камила, където мисли да спи нашето момче, и той се мушва при тях, после като се наспят, пича се вмъква вътре и го играе все едно, че е спал там
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Някъде из надписите си пишеше, че това е постановка. Пичът показва някакви неща, нооо с него има екип и какво ли не подготвено.
Няколко са тия предавания, но има едно, където един тип си оцелява действително, сам с камерата и уменията си. Не помня името само...
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

High_voltage написа:Какво е Ultimate Survival?
Jackass за geek-ове, очевидно...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
h3artstone
Обратна връзка:

Мнение от h3artstone »

Това беше смешно още с началото :D
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Бях го гледал преди като нямах комп и много се смех ;Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Алминаторе,кажи ми че не си толко тъп и осъзнаваш,че тея неща са направени с цел хумур...Просто не е възможно да си толкова тъп,ама като ти чета поста имам чувството че си мислиш че предаването е сериозно
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

^ + 1 Алминаторе малоумнико,това не е истинското шоу,а е пародия.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

DJ Cat написа:^ + 1 Алминаторе малоумнико,това не е истинското шоу,а е пародия.
това е пародия

http://www.collegehumor.com/video:1800887
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

:OMGOMG:

Epic fail.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

...
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Алми, само не ми казвай че си се вързал на това клипче... ТОВА е някакъв фенски проект а не истинския Беър и истинското шоу :OMGOMG: :OMGOMG:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Lee Adama написа:Алми, само не ми казвай че си се вързал на това клипче... ТОВА е някакъв фенски проект а не истинския Беър и истинското шоу :OMGOMG: :OMGOMG:
разбрахте ли вече, че алми не троли, а наистина си е тъп
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Ахахаха
коментарите:
Hahaha talk about fake this is. The helicopter was fake. And the mine was fake. haha and the shit was chocolate and chocolate is not bad to eat. And you are not bear grylls. I think im gonna continue to laugh lol.
Отговор:
I just love when someone misses the point :D
И btw в инфото пише (This is a Non-Profit amateur project and it is made just for fun)
:lol:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

А деник и той кво се е изцепил...Надявам се на ебавка
Публикувай отговор