Как мислите, че ще се справят тази година от EA Sports?
guitar23 написа:не го обиждаи а играта излиза на 02.10.2009
Niko216 написа:guitar23 написа:не го обиждаи а играта излиза на 02.10.2009
Пич тия са много неразбрани(For the answers of your last postings)
bug написа:много е хитро това десет в заглавието защото след фифа 2009 всички очакваха да има 2010 ама неготини са от еаспорт няма по-големи аз ги признах още миналата година и тази
Mad Hatter написа:bug написа:много е хитро това десет в заглавието защото след фифа 2009 всички очакваха да има 2010 ама неготини са от еаспорт няма по-големи аз ги признах още миналата година и тази
Ами то и след Windows 2000 хората очакваха следващия windows да е пак някаква година (2002) примерно. Ама на ХР, Виста а сега от никъде 7![]()
P.S отдавна отказах фифата, но мисля този път да и обърна внимание
Crack написа:Някой може ли да ми каже как става тоя номер да ти се появи тая 3д трева уж на опцийте съм го включил а като тръгна да играя някой мач е безумно грозно. Ако има някакво зньчение видео картата ми е nvidia 9500gt
snyk1i написа:Абе как мога да правя финтове от сорта на тоя на зинедин зидан (дето се обръща и го минава) или тоя дето луис роналдо правеше мн 4есто като застане сам с/у вратаря или пък тоя на к.роналдо със изритването на топката зад тялото му. компа постоянно ги прави с/у мен а аз така и не мога да намеря в контролите как да си ги наглася.
Ако може без хейтърски коментари за първи път играя фифа.