Cartoon Network на български
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: Cartoon Network на български
FECK NO
Оставяйки настрана, че новите детски са лайна - просто звучи грешно на български. Голяма част от хумора е непреводим. Да не говорим, че в 101% от случаите качеството на българския дублаж е под всякаква критика.
Оставяйки настрана, че новите детски са лайна - просто звучи грешно на български. Голяма част от хумора е непреводим. Да не говорим, че в 101% от случаите качеството на българския дублаж е под всякаква критика.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Толко много английски научих от КН, това е юдеомасонски план за затъпяване на българското младо поколение ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ФЪК! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Не че дават нещо добро вече по него.....Едно време да ама сега,мех.По Диемата нали даваха някои филмчета преведени,пълен ужаст.Не можете да си представите култовата песен на надписите в края на Декстър на БГ....пълна глупост.Или Cow n Chicken на бг,HELL NO

a.k.a Frosty
- Till.Lindemann
кравата и пилето ги даваха по диема, превеждаха I don`t give a rat`s ass about you като НЕ ДАВАМ И ЗАДНИК НА ПЛЪХ ЗА ТЕБ
Не едно и две поколения научихме английски от ЦН 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
така е.
сега един от основните източници умира...

сега един от основните източници умира...
TheChosen1 написа:даджайците
!denik написа:Не едно и две поколения научихме английски от ЦН
Minotaur King написа:гаменче
Имахме късмет, че тогава нямахме алтернатива да гледаме без превод. Да му мислят сегашните 5-14-годишни хлапета.
-Уууу,какво прави това копченце?
Копелетата се изгавриха с всичко свято от детството ми.
Копелетата се изгавриха с всичко свято от детството ми.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
ебаси
бтв, мислех, че само аз съм поставил основите на английския си благодарение на CN
ааа, и да не забравя - новото им лого смуче, както и цялостната концепция на новите предавания! върнете two stupid dogs, captain planet и caveman!
бтв, мислех, че само аз съм поставил основите на английския си благодарение на CN
ааа, и да не забравя - новото им лого смуче, както и цялостната концепция на новите предавания! върнете two stupid dogs, captain planet и caveman!
Убиват хумора...верно че повечето детски са пълни лайна, ама има и някой добри, които за жалост ше бъдат осрани с тоя превод.
Почнаха да дават класиките по Boomerang.
CN e вече мъртъв за мен...
Почнаха да дават класиките по Boomerang.
CN e вече мъртъв за мен...
I wanna be sedated.
- Till.Lindemann
бе...то и аз яко съм гледал КН като хлапе, ама баш да кажа, че от там знам английски няма да е съвсем вярно
ама имаше + определено
интересно ми е как ще превеждат Джони Браво...
ама имаше + определено
-
Steel
- Обратна връзка:
Ху, ха, ху! Еййй, майко!Till Lindemann написа:бе...то и аз яко съм гледал КН като хлапе, ама баш да кажа, че от там знам английски няма да е съвсем вярно
ама имаше + определено
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Wanted
- Обратна връзка:
Толкова много ми се искаше като дете, сега е факт, но аз вече не съм дете 
...нищо кефя се за подрастващите хлапета
...нищо кефя се за подрастващите хлапета
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
Бууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу! 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
представяте ли си как ще превеждат епик епизода на декстър omlette du fromage
омлет със сирене! омлет със сирене!
бтв много ме е яд наистина, че не хващам бумеранг, защото там дават филмчетата, с които сме израснали
бтв много ме е яд наистина, че не хващам бумеранг, защото там дават филмчетата, с които сме израснали
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Абе тва откакто махнаха Том и Джери 24 часа за 1ви януари просто замряха като канал.
-
Serious Sam 1.0
ЕДИН ГОЛЯМ ОФТОПИК
А като стана въпрос за анимация защо вече не правят такива густовки екшън зрелища от типа на Ninja robots, Jonny Quest, Captain Planet, Voltron, The Mask, а бълват някакви движещи се рисунъци, пълни със разкривени геометрични фигури минаващи за хора, които водят някакъв си там живот и подобни шитове...?
Това ми прилича на спечелена битка във войната срещу насилието подета от вечно заетите родители, които нямат време да погледнат децата си, но и не желаят да поемат отговорност за пропуските във възпитанието им...
ТВ-то виновно, филмите виновни, игрите виновни... (само да вметна аз до сега не съм чул за случай дете да се метне в разтопена стомана след като е гледало Терминатор 2, но пък за сметка на това син който пораства и става побойник в къщи или на улицата, заучил подобно поведение от отношението между родителите си - с лопата да ги ринеш такива случаи!)
КРАЙ НА ОФТОПИКА
А по темата... тъпо...
А като стана въпрос за анимация защо вече не правят такива густовки екшън зрелища от типа на Ninja robots, Jonny Quest, Captain Planet, Voltron, The Mask, а бълват някакви движещи се рисунъци, пълни със разкривени геометрични фигури минаващи за хора, които водят някакъв си там живот и подобни шитове...?
Това ми прилича на спечелена битка във войната срещу насилието подета от вечно заетите родители, които нямат време да погледнат децата си, но и не желаят да поемат отговорност за пропуските във възпитанието им...
ТВ-то виновно, филмите виновни, игрите виновни... (само да вметна аз до сега не съм чул за случай дете да се метне в разтопена стомана след като е гледало Терминатор 2, но пък за сметка на това син който пораства и става побойник в къщи или на улицата, заучил подобно поведение от отношението между родителите си - с лопата да ги ринеш такива случаи!)
КРАЙ НА ОФТОПИКА
А по темата... тъпо...