Gamepad
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
Gamepad
Добър вечер,моля да ми препоръчате gamepad с добри аналогови бутони,добри драйвери и да е на цена около 30 лева.Благодаря предварително
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Gamepad
Този ми грабва окото, но не съм лично с такъв и н е мога да коментирам относно качеството.The procesor написа:Добър вечер,моля да ми препоръчате gamepad с добри аналогови бутони,добри драйвери и да е на цена около 30 лева.Благодаря предварително
https://www.ozone.bg/games/product/all/ ... sing_black
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
Еми бях му хвърлил око на тоя,но прочетох че аналозите били страшно дървениTiny написа:Този ми грабва окото, но не съм лично с такъв и н е мога да коментирам относно качеството.The procesor написа:Добър вечер,моля да ми препоръчате gamepad с добри аналогови бутони,добри драйвери и да е на цена около 30 лева.Благодаря предварително
https://www.ozone.bg/games/product/all/ ... sing_black
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Човече, аз ползвам еди Saitek на цена 30 лева. Сега не мога точно да го изровя, но го има в Мултирама. Доволен съм, аналозите се държат прилично, а драйвери не му трябват 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!