85 lvl cap
2 нови раси - goblin, worgen
guild leveling, path of the titans (каквото и да означават тези неща)
нова професия - археология
azeroth revamped
flying mounts в азерот
нови клас/раса комбота (таурен паладин )
Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :///
Nicarr написа:Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :///
Reply: Повярвай ми ще се върнеш Повечето хора викат така но след 1-2 месеца след излизането на експанжъна ще се върнеш или заради приятели или защото ти трябва дозата ЛоЛ
Offtopic:Сори ама новия ми скайп те е изтрил поради незнайни причини
US Release:Call of Duty: Black Ops BG Release:Кално Дупе: Черни Операции(by kom4o)
Nicarr написа:Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :///
Причините ти са като на някво лапе.Даже не са основателни!
Причините ти са като на някво лапе.Даже не са основателни!
Какво му е лапешкото на отговора ми...просто изразявам мнение,това че на теб не ти харесва как съм формолирал изреченията е друг въпрос.
Послепис: Ако кажеш ,че върколаците найстина ти допадат...леле
Мисля,че идеята да променят терена е изключително добра.Доколкото двете нови раси,гоблините винаги са помагали повече на Ордата отколкото на Алианса,а Уоргените са част от Гилнеас,който има немалка част в историята на Алианса и на Уаркрафт като цяло.
Що не се гръмнеш с черногледството ти?
Експажънът изглежда обещаващо добре.
Абе кво само се оплаквате. Хората опитват нови неща. Ако не го правеха щехме да сме още в каменната ера. Ше пробват, пък като не ни хареса ша замажат там положението с някой пач или бърз експанжън и ша са оправи работата.
pe6o345 написа:Абе кво само се оплаквате. Хората опитват нови неща. Ако не го правеха щехме да сме още в каменната ера. Ше пробват, пък като не ни хареса ша замажат там положението с някой пач или бърз експанжън и ша са оправи работата.
опитват нови неща а...е няма да питам за сексуалната ти ориентация..
Както гледам май-никой не е гледал Близзкон .А там хората си го казаха ,но кои да слуша (съответно трябва да разбира английски), и това че въвеждат 2 нови раси не е за друго ,а в последствие да могат да направят нов HERO клас.
Да и в някои от интервютата им може да чуете (не много ) за новото ММОРПГ.
С World of Warcraft Cataclysm Близзард се опитват до някъде да пипнат графиката по играта,и са започнали най вече с водните детайли .
Това се сещам за момента.
Офтопик:Помните ли времената когато най-якия бос беше Ragnaros и един нормален рейд беше от порядака на 40 души??
Онтопик:Тоя катаклизъм ще пораздвижи малко историята на WoW и ще даде доста голяма база върху която близз да работят за Warcraft 4.
DjTaz написа:Както гледам май-никой не е гледал Близзкон .А там хората си го казаха ,но кои да слуша (съответно трябва да разбира английски), и това че въвеждат 2 нови раси не е за друго ,а в последствие да могат да направят нов HERO клас.
Демон Хънтърррр
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.