А вие?
Предпочитам РС
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Предпочитам РС
Предпочитам РС най-много!
А вие?

А вие?
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Предпочитам РС
мииии...Направи по яка!!!!!!!Swiftblade написа:Same here.
Ама ебаси тъпата тема
Can't just say I'm good - I'm the best.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Темата никак не е тъпа. Аз специално адски много спора по тази тема защото ПС е най-добрата геиминг машина правена някога от човечеството. Ето и причини защо обичам ПС
1 - FPS се играе най-добре и е най-динамичен на ПС от колкото на конзола. Един джоистик никога неможе да победи ънхоли силата на клавиатурата и мишката
2 - Модовете за игри. Те са тези, който държат една игра жива дори след 3-4 години (Half-Life , Elder Scroll Morrwind/Oblivion , Mount & Blade и тн.). Конзолата никога няма да има модовете който примерно моята любима игра Elder Scrolls 4 Oblivion има за ПС (Armors , Weapons , Gameplay , Zones и тн.)
3 - За RTS и конзола да не говорим просто. Представете си Дота (Не съм и голям фен но е чист пример за рефлекси и бързо реагиране) с джойстик
Все едно да пишеш на пишешта машина с боксови ръкавици
4 - ММОРПГ и конзола..... ХА! Ако е походово може би ще е ОК
Но немога да си представя Warhammer Online или WoW под конзола
5 - Отраснал съм с ПС. От 4 годишен от както баща ми донесе ПС-то съм се възхиштавал на тази машина
1 - FPS се играе най-добре и е най-динамичен на ПС от колкото на конзола. Един джоистик никога неможе да победи ънхоли силата на клавиатурата и мишката
2 - Модовете за игри. Те са тези, който държат една игра жива дори след 3-4 години (Half-Life , Elder Scroll Morrwind/Oblivion , Mount & Blade и тн.). Конзолата никога няма да има модовете който примерно моята любима игра Elder Scrolls 4 Oblivion има за ПС (Armors , Weapons , Gameplay , Zones и тн.)
3 - За RTS и конзола да не говорим просто. Представете си Дота (Не съм и голям фен но е чист пример за рефлекси и бързо реагиране) с джойстик
4 - ММОРПГ и конзола..... ХА! Ако е походово може би ще е ОК
5 - Отраснал съм с ПС. От 4 годишен от както баща ми донесе ПС-то съм се възхиштавал на тази машина
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
тъпите конзоли са направени само за да ти точат парите и за да играеш на тях.
на PC-то не стига, че можеш да си изпиратстваш 99% от софтуера (поправете ме ако греша че не ги зн как им се вика xD) ами и също така става за работа, помага в професиите на много хора и най-вече за глупавите домашни в даскало
на PC-то не стига, че можеш да си изпиратстваш 99% от софтуера (поправете ме ако греша че не ги зн как им се вика xD) ами и също така става за работа, помага в професиите на много хора и най-вече за глупавите домашни в даскало
TheChosen1 написа:даджайците
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Говориш на изуст,на КоД 4 на 360 такива каски ще ти наблъскам от единия край на crossfire до другия че няма да разбереш от къде ти е дошло.Аналога е ужасно прецизно нещо ако знаеш как се играе с него.И не е по динамичен,еднакви са.Не е динамичен за смешките които играят с сенс от порядъка на 5 на аналога.Тия които играят с 10 или къстъм им е динамично.Ако не бяха равностойни нямаше да има кросоувър игри като Lost Planet например.Seigar -X- написа:1 - FPS се играе най-добре и е най-динамичен на ПС от колкото на конзола. Един джоистик никога неможе да победи ънхоли силата на клавиатурата и мишката![]()
a.k.a Frosty
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Знаеш ли ..... Много е жалко, че неможем да играем Half-Life на мулти. Ти зад конзола , аз зад пс (До колкото аз знам)Drovage написа:Говориш на изуст,на КоД 4 на 360 такива каски ще ти наблъскам от единия край на crossfire до другия че няма да разбереш от къде ти е дошло.Аналога е ужасно прецизно нещо ако знаеш как се играе с него.И не е по динамичен,еднакви са.Не е динамичен за смешките които играят с сенс от порядъка на 5 на аналога.Тия които играят с 10 или къстъм им е динамично.Ако не бяха равностойни нямаше да има кросоувър игри като Lost Planet например.Seigar -X- написа:1 - FPS се играе най-добре и е най-динамичен на ПС от колкото на конзола. Един джоистик никога неможе да победи ънхоли силата на клавиатурата и мишката![]()
US Release: Call of Duty: Black Ops
- Till.Lindemann
РЪ СЪ
- StubbsZombie
Да беше сложил ? вместо ! в края на изречението поне...Vermic написа:честно ли бе!
Неграмотник!
btw, и аз предпочитам РС!
- Maltto
- В момента играе: Warcraft 3 TFT, Knight Online
- Обратна връзка:
PC [kvo]
Жените имат погрешна представа за това, че в главите ни е само секс. В тях има още манджа... и хляб.
No-lifer-и, баахаха
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Q3 я има за PS2,ако имах все още PS2 щеше да видиш ти.Пада по нищо не отстъпва на мишката.Ще кажеш куик търн,да обаче 99% от игрите го имат,най-вече е като се цъкне някой аналог.Seigar -X- написа:Знаеш ли ..... Много е жалко, че неможем да играем Half-Life на мулти. Ти зад конзола , аз зад пс (До колкото аз знам)По динамичен и бърз Deathmatch от Half-Life е Quake 3 но Half-Life-a ми се струва по традиционен
Ако се изправа аз (пс) срещу тебе (конзола) повярвай ще видиш разликата в първите 2 минути
a.k.a Frosty
Повечето хора,който плюят по конзолите,не са пипвали конзола наживо.Убеден съм в това.Дори бих заложил кравата на дядо
.А иначе по темата-pc+конзола е най-добрата комбинация-the best of both worlds.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Все ми е тая игрите. Предпочитам PC само щото няма мангизи за друго
PC си е за работа, за игри ми е все тая PC, Xbox картонена кутия монополи или чифт зарчета ще ползвам. 
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
РС-то си е перфектната платформа. Единственият проблем не е от техническо естество, а факта че много игри умишлено излизат само за конзоли. Тупалките например. Аз лично отдавна не съм чак толкова запален геймър, че да давам пари и за конзола (машина специално предназначена за игри), при положение че мога да си играя на компютъра и да си върша и куп други неща на него. Ако бях...с 10 години по-млад сигурно щях да искам да имам и компютър и конзола, но сега това ми се струва излишна загуба на пари и което е по-важно, на време.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!