Анимираните аватари
Анимираните аватари
Мисля че няма какво да обяснявам - анимираните аватари във форума са изключително дразнещи и отвличат вниманието постоянно, а и повечето хора ги слагат точно с тази цел...
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Анимираните аватари
aватара ми е точно с 2 фрейма и като размер не е голям.
TheChosen1 написа:даджайците
Не говоря за такива като твоя, а за много по-дразнещиthe_presator написа:aватара ми е точно с 2 фрейма и като размер не е голям.
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
- kom4o
- В момента играе: DotA?
- Обратна връзка:
Все пак е анимиран аватар а ти си твърдо против тях... не можеш да кажеш, че всички са дразнеши, нито можеш да направиш някакъв критерий за дразнещи и недразнещи анимирани аватари.[SpeC] написа:Не говоря за такива като твоя, а за много по-дразнещиthe_presator написа:aватара ми е точно с 2 фрейма и като размер не е голям.
I'm 2 Cool.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Темата се изчерпва с възможността за блокиране на дадена картинка, независимо каква е и какъв URL има ( дори и множество от картинки ). Как ? С мерак. Някой ще обясни по-долу как става т'ва.
Абе анимираните аватари са гадни.
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Всеки който ползва Firefox e логично да ползва и AdBlock... десен клик на картинката, задава само нея да блокира и готово...
Minotaur King написа:гаменче
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Дюд, това не Адблок-то си е вградено в браузера "дясното копче", ама Адблока се слага отделно...Sturm написа:Всеки който ползва Firefox e логично да ползва и AdBlock... десен клик на картинката, задава само нея да блокира и готово...
WeAreGettingClose
Кво?Swiftblade написа:Дюд, това не Адблок-то си е вградено в браузера "дясното копче", ама Адблока се слага отделно...Sturm написа:Всеки който ползва Firefox e логично да ползва и AdBlock... десен клик на картинката, задава само нея да блокира и готово...
Слагаш адблок, дясно копче на каквато и да е картинка/бордер/флаш или каквото ти мъчи душата, Adblock Plus: Block Image -> Custom -> Add Filter.
Имаш някакъв проблем със словореда, а?
Minotaur King написа:гаменче