Мерси
Примерно AC и PoP са идеални примери за това, което ми се играе
Онуй Mount & Blade дет го глеахме у вас струва ли си наистина го тествамКире_Гръчата написа:Blade of Darkness беше яко, ама е малко дърто. Там е яко клане, в мрачен фентъзи свят.
И аз търсим нещо такова и откачам, що всичко съм изиграл и нищо не моем си харесам вече
Аз не бях видял, че има опция да махнеш аутосейва след всяко действие ... И така почнах на чисто и героя се разви идеално , чупя ги , плячкосвам и превземам наред.denik написа:Онуй Mount & Blade дет го глеахме у вас струва ли си наистина го тествамКире_Гръчата написа:Blade of Darkness беше яко, ама е малко дърто. Там е яко клане, в мрачен фентъзи свят.
И аз търсим нещо такова и откачам, що всичко съм изиграл и нищо не моем си харесам вечеЩото нали се ядосваше там изпуснеш ли момента и всичко ставало небалансирано
Тя не е ли платенА?Sentry написа:Phantasy Star Universe, ако те зариби и самата игра можеш да изиграеш и expansion-а Ambition of Illuminus, но не е задължително. Вярно е, че историята там продължава, но не завършва, а пак има продължение online.
Само онлайн. Иначе си има и offline mode, който си е... бе не безплатен, ама пиратски. Иначе затова предупреждавам, че продължението на историята е online.Alfador написа:Тя не е ли платенА?Sentry написа:Phantasy Star Universe, ако те зариби и самата игра можеш да изиграеш и expansion-а Ambition of Illuminus, но не е задължително. Вярно е, че историята там продължава, но не завършва, а пак има продължение online.
Аз я играх до някъде, но самата мисъл, че после става платена ме убиваше.Само онлайн. Иначе си има и offline mode, който си е... бе не безплатен, ама пиратски. Иначе затова предупреждавам, че продължението на историята е online.
Assasins Creed предполагамEcTeTa написа:AC е съкращението от ?