Напишете вашите 5 любими PC/Видео игри от вашето детство, с който сте отраснали.Ето ви и малък пример с мойте любими игри от детството ми.
My Top 5 1 - DooM (Беше първата игра, в която имах шанса да убия някого зъл ) 2 - Duke Nukem 3D (За пръв път във тази игра видях пикселни цици) 3 - WarCraft II (Гледайки баща ми се научих да я играя ) 4 - Mortal Kombat III Ultimate (Със приятели просто се скъсвахме да я играем на Сегата) 5 - Tyrian (Играта която я бях превъртал поне 110 пъти ... а сестра ми 1110 пъти -.-)
US Release:Call of Duty: Black Ops BG Release:Кално Дупе: Черни Операции(by kom4o)
1 - Age of Empires 2 - Might and Magic 3 - WarCraft 4 - Civilization 5 - Baldur's Gate
Шуутъри, аркади и рейсъри не съм играл много навремето, защото позирах като интелигентен тип ;р, но от тогава съм изиграл всички класики (много свободно време и слаба машина )
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
1. Хвърляне на балони пълни с вода по момичетата 2. Групово гонене на момичета 3. Бягане с писъци като видиш момичета 4. Замеряне на момичетата с камъни 5. Групово състезание кой най-тежко ще нагруби някое момиче
Emanuil написа:1. Хвърляне на балони пълни с вода по момичетата 2. Групово гонене на момичета 3. Бягане с писъци като видиш момичета 4. Замеряне на момичетата с камъни 5. Групово състезание кой най-тежко ще нагруби някое момиче
Emanuil написа:1. Хвърляне на балони пълни с вода по момичетата 2. Групово гонене на момичета 3. Бягане с писъци като видиш момичета 4. Замеряне на момичетата с камъни 5. Групово състезание кой най-тежко ще нагруби някое момиче
Нещастник...
Толкова тежко непона да съм се държал със момичета когато бях малък "4. Замеряне на момичетата с камъни" - Това вече е прекалено пич
ПС: "1. танкчетата(battle city или нещо от тоя род бяха)" ЗАКОПА ФОРУМА ОТ СМЕХ !!!
US Release:Call of Duty: Black Ops BG Release:Кално Дупе: Черни Операции(by kom4o)