Titan Quest(проблем)

Игри за PC
EcTeTa

Titan Quest(проблем)

Мнение от EcTeTa »

инсталирах си я скоро и си играя най-спокоино дълго време и без да подозирам и в същото време запленен от големия прогрес в играта излиза ми черен екран последван от оная гадост send i dont send ... какво да сторя да не се случва повече това , че ще ме откаже от готината игра а аз нямам намерението да играя и след това да се пускам от стари сейфчета...
Side

Re: Titan Quest(проблем)

Мнение от Side »

Пробвай ако ти го изкара да натиснеш alt+tab и то те връща в играта.Демек играта забива,но не спира.
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
Dheart

Мнение от Dheart »

Качи си Immortal Throne + последния пач (имортал трон добавя фундаменталните неща за rpg жанра, които липсват в първата част) + фенския bugfix patch и вече става едно приятно хак & слаш рпг...
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

инсталирах immortal throne , но дава update the original titan quest сложих crackfix 1.17a обаче продължава да изписва update the original titan quest като дам ок пак ми отваря immortal throne ^^ ...
HELP !
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

1.30 е нужният ти пач.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Dheart

Мнение от Dheart »

Immortal Throne e като LoD за Diablo II. Просто си конвертираш character-a на Immortal throne и продължаваш от където си бил.
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

свалих и 1.30 като го цъкна изписва patch requiers version 1.01 curent version is unknown , ако може някой да ми даде директен link към 1.01
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Тая игра я пробвахме миналата година на лан парти с приятелите... отврат братче :lol:. Държиш едно копче и убиваш цялата карта с меле герой... Беше толкова елементарна, че се отказахме да я играем.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

EcTeTa написа:свалих и 1.30 като го цъкна изписва patch requiers version 1.01 curent version is unknown , ако може някой да ми даде директен link към 1.01
Сложил си крака :D И на мен ми го даде, добре, че си пазех оригиналното .exe.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

Btw какви герой имате , вече сложих immortal throne и босовете станаха малко по-силни например аз бях при митовара като сложих immortala-а и на минотавара му се появи аура с която ми взимаше значително повече живто , но нвм.Имам rogue 18 левел и ацкия слаб ^^ нз защо , но стрейнта му стана твърде много.Дали да го комбинирам с някое друго мастери ?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Комбинирай го с уроци по български език :wink:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Dheart

Мнение от Dheart »

Gipo написа:Комбинирай го с уроци по български език :wink:
Мда, ще помогне...

Иначе къде си, на какво го развиваш, какъв ти е проблема... Rogue можеш да комбираш с к'вот искаш - defense (Сървайвъбилити), Warfare (двуръчно наливане на демидж), Hunter (адски висок декстерити, помогащ на доста по-късен етап), Nature (малко самъни и ставаш хибриден клас) и т.н.
Потърси по интернет за подходящ билд...
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

да за матурите може и да се запиша , а зелените итеми части от комплекти ли са или са отделни итеми които не могат да донесат повече бонуси и когато натиснеш escape и се отвори менюто излиза една линия unlock code тя какво прави ?
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

убих tifon последния титан от играта , но не ми дава да продължа на следващата трудност , а и няма последната плочка некви идеи ?
Публикувай отговор