например местя полето от заглави към писане на мнение тука в форума и го чакам некаде 5 секунди и е гадно
Същия проблем го имам и аз,не се притеснявай.Това си е изцяло от форума или браузъра,не от компютъра ти.
вчера како си играех гта4 компа ми показа синия екран на смърта
Каква ти е конфигурацията?Защото синият екран може да ти е изкаран от невъзможността на уиндоуса да увеличи виртуалната ти памет,защото GTA 4 си е тежичка игра.
тогава тотално ми се разбазика компа некви сдта искаше да буутва простоти
Ако си имал забравено СД или дискета в компютъра,това може да е причинило грешката.
При мен е ставало много пъти.
Цъкни с десния бутон на My Computer,иди на Properties и ако в менюто General ти показва процесора и РАМта,такива каквито си ги знаеш,значи проблема не е там.
Цъкни с десен бутон върху дестопа > Properties > Settings > Advanced > Adapter и ако ти показва видео картата,такава каквато си я знаеш,значи проблема ти не е там също.
Свали Everest от тук
http://zamunda.net/details.php?id=173689&hit=1 и провери температурите на видеокартата,процесора и прочее през менюто "Датчик".
Ако са под 70 градуса,значи проблема ти не е в охлаждането.И въпреки всичко,ако имаш лошо охлаждане,комютъра ти просто ще се рестартира,няма да се скапва

Много е възможно проблема с "насичането" да е причинен от лоши процеси,троянци или скапани регистри.Дръпни TuneUp Utilites и SpyBot Search and Destroy,сканирай и кажи дали е имало резултат.
Поздрави

П.С.Ако нищо от гореизброените не помогне,направи System Restore от Start>All Programs>Accessories>System Tools.
Ако и това не помогне,направи връщане на default настройките от биоса.Ако не знаеш как извади си компа от всички кабели за 24 часа и като го пуснеш утре,трябва да се е оправил.
Ако нищо от това,което съм написал не ти помогне,най-добре преинсталирай уиндоуса.
Ако и ТОВА не помогне,закарай го в някакъв сервиз,там ше го опраат

.