Чакане при употреба на търсачката! Стига, де !

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Чакане при употреба на търсачката! Стига, де !

Мнение от Дади »

"Вие не можете да търсите в момента, моля опитайте след няколко минути." Каква е причината да не можем да търсим някоя тема?!? След като търсиш нещо трябва да изчакаш доволно дълъг период от време за да потърсиш нещо друго. Че дори и се чака за преминаването на следващата страница резултати ! Търся "The Old Republic", той ми дава страница 1 с резултати. И като поискам да отида на страница 2 ми лепва това съобщение. И после дали имаме правото да казваме "ползвай търсачката", при положение, че тя е неизползваема? :roll:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
admin
В момента играе: Dreamweaver CS5
Обратна връзка:

Re: Чакане при употреба на търсачката! Стига, де !

Мнение от admin »

Досадно е, съгласен съм. Причината е, че са пуснали скрипт, който блокира уеб-сървъри, като ги претоварва със заявки за търсене в phpBB. Което не особено трудно. Колкото и да е мощен сървъра, няма да се справи с 1000х едновременни търсения в цялата 643 МВ база данни. Паузата между търсенията не е толкова много - 20 сек.

Изображение
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Re: Чакане при употреба на търсачката! Стига, де !

Мнение от Дади »

Да, де, ама като искаш просто на следващата страница с резултатити е доста :| Нищо, де, ясна ми е причината за ограничението, просто реших да отбележа, в случай че има лесен fix :)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Публикувай отговор