За Попълването на статии от старите броеве.

Идеи за сайта и списанието
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

За Попълването на статии от старите броеве.

Мнение от the_presator »

Добър вечер.
В последният печатан брой на pc mania беше казано че бавно (но славно :D ) ще бъдат попълвани материалите от старите броеве в сайта и така до 1-вия брой.
Останах с впечатлението че попълването ще бъде в някакъв ред (пр. брой 90-89-88...) а не толкова хаотично.
Защото забелязах че статийте за игри като Warcraft 3, WoW и някой други са попълнени въпреки че трябва преди (след) тях да са написани неща за други игри от по късните броеве.
И по точно, интересуват ме статиите за игрите от поредицата Legacy Of Kain.
Та молбата ми е- ще може ли някой да попълни материалите за игрите или трябва да чакам за да стигнетe до съответният им брой?
TheChosen1 написа:даджайците
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Re: За Попълването на статии от старите броеве.

Мнение от Маце Борко »

Защо качването на стари статии умря напълно?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
¦•••SHERIFA•••¦

Re: За Попълването на статии от старите броеве.

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Щото може би ни готвят изненада и сканират всичките броеве наведнъж, наведнъж да го добавят цялото съдържание към сайта, а не един по един; или може би се възползват от предложението ми за flash .pdf в една от темите в този подфорум, за разгръщане на списанието, но виртуално, и четенето му.

Разбира се, това са все догадки. Аз залагам за готвене за море. Нещо... което април месец написах, че ще стане :wink:. Оправдания винаги е имало, кофтито им е, че с годините стават все по-изтъркани тези методи.
Публикувай отговор