Въпрос относно NBA2K9
- kyrsor
Въпрос относно NBA2K9
Здравей те от 2 седмици се мъча да открия как се прави добавката в играта а именно :[Alley-oop] Във старите версии на NBA имаше копче но на тази няма отделно Моля ако някой може да ми помогне ... да пише
Alley-oop: един от играчите който атакува пот-хвърля топката във въздуха (близо до ринга) и друг който чака там скача хваща я в въздуха и я забива ]
Alley-oop: един от играчите който атакува пот-хвърля топката във въздуха (близо до ринга) и друг който чака там скача хваща я в въздуха и я забива ]
- kyrsor
Re: Въпрос относно NBA2K9
Явно почти никой не играе
Никой не играе таз тъпа игра.kyrsor написа:Явно почти никой не играе
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
По същият начин трябва да е, само че трябва да има играч, който пробива към коша, когато се опитваш да подадеш. Провери контролите дали се изпълнява със същото копче.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- kyrsor
По принцип има копче което задава на определен човек да пробива. но видях в контролите уж се прави с Enter (десен Enter) . Ще се опитам да го засиля после ще пробвам и тн. Мерси за идеятаTiny написа:По същият начин трябва да е, само че трябва да има играч, който пробива към коша, когато се опитваш да подадеш. Провери контролите дали се изпълнява със същото копче.
"К" заменя три нули. Съответно ти си написал NBA20009. А дано сме живи да я изиграем
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Абе то вярно,ама играта официално се води NBA 2K9 .Gipo написа:"К" заменя три нули. Съответно ти си написал NBA20009.
Виж официалния сайт ако не вярваш:
http://2ksports.com/games/nba2k9
- kyrsor
ДаМ аз земи провери преди да се мислиш за по уменGipo написа:"К" заменя три нули. Съответно ти си написал NBA20009. А дано сме живи да я изиграем.
Между другото
K идва от Kilo, а Kilo на древногръцки значи хиляда. В такъв случай 2к9 значи 2 хиляди и 9 {}Gipo написа:Не се мисля за по-умен, ама явно съм. 2К9 = 20009
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ако ще 200000000000009 да е написал нали е важното че играта се казва NBA 2k9 и той тва е написал.
Reaching aural nirvana...