GSM-те на бъдещето
GSM-те на бъдещето
http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=1357
Бях чувал за някои от тези телефони но не се бях интересувал никога. Иглеждат ми толкова готинииииииии.
Бях чувал за някои от тези телефони но не се бях интересувал никога. Иглеждат ми толкова готинииииииии.
- StubbsZombie
Re: GSM-те на бъдещето
Мноко са яки! 

888 я знам от 3 години. Това са просто концептуални модели, които в близките години няма да бъдат пуснати в употреба/
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Въпреки че изглежда невероятно, финландците твърдят, че ще може да се реализира в близкото бъдеще.
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Искам да бъда замразен и съживен след 500 години! 

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Till.Lindemann
абе няма да е достъпно за нормалните хора скоро време това е ясно
обаче изглежат супер, индийд
Лол! Загледайте се в сайта който съм дал. Най-отгоре пише MEN.BG.
Чак сега го забелязах.

Чак сега го забелязах.
Има интересни статиикиWidowmakeR написа:Лол! Загледайте се в сайта който съм дал. Най-отгоре пише MEN.BG.![]()
![]()
Чак сега го забелязах.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Leaf и Нокията ми харесват страшно много.Искам!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
denik написа:Има интересни статиики
Дам, има и още как. Сега се зачетох в една, вижте тази.
http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=1942

Till Lindemann написа:абе няма да е достъпно за нормалните хора скоро време това е ясно
Преди 5-6-7 години в училище имаше един тип с някаква Nokia. ОС, цветен екран, камера, слот за карти, истински (x)HTML браузър. Невероятни и немислими неща!
Тогава се чудехме дали ние, простосмъртните ще имаме нещо подобно, докато завършим. В момента имам мултитъч телефон с линукс, qwerty, wifi, bt, 3G, GPS, компас и accelerometer-и.
Преди десетина години гледах по дискавъри някакво предаване, където показаха някакви системи с тъчскрийн и се надявах някой ден да видя поне такава. В момента имам второто си TabletPC.
А преди 20 години чичко Бил бил казал "640kb ought to be enough for everybody".
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Не мисля да си прережа вените, че някой имал 1К пъти по-добър от моя телефон. Но можеше и да е по-зле, като например страните от третия свят. Те там не са виждали колело. 

WidowmakeR написа:Не мисля да си прережа вените, че някой имал 1К пъти по-добър от моя телефон. Но можеше и да е по-зле, като например страните от третия свят. Те там не са виждали колело. :lol:
смешно, а
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
apaunchev написа:WidowmakeR написа:Не мисля да си прережа вените, че някой имал 1К пъти по-добър от моя телефон. Но можеше и да е по-зле, като например страните от третия свят. Те там не са виждали колело.
смешно, а
Доста.

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
apaunchev написа:WidowmakeR написа:Не мисля да си прережа вените, че някой имал 1К пъти по-добър от моя телефон. Но можеше и да е по-зле, като например страните от третия свят. Те там не са виждали колело.
смешно, а
А бе както и да го погледна не мога да се почувствам зле, че съм късметлия.
По темата - две сим-карти. Това ми е единственото изискване към следващия ми телефон. Touchscreen-а е само предимство.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
ГСМ-а трябва да може:
1.да поддържа 10 или повече сим карти
2.да тежи 2-3 грама
3.да е малък тънък, удобен
4.да се трансфигурира във комп. на НАСА, за да се играе всичко перфектно
5.да може да се превръща във човек от женски пол по твой избор
6.да може да готви
7.да поддържа функциите на хладилник
2.да тежи 2-3 грама
6.да може да готви
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Reflect написа:ГСМ-а трябва да може:
2.да тежи 2-3 грама
6.да може да готви
Или на български казано: Почти нулеви изисквания

Крещя, следователно съществувам!
WidowmakeR написа:Не мисля да си прережа вените, че някой имал 1К пъти по-добър от моя телефон. Но можеше и да е по-зле, като например страните от третия свят. Те там не са виждали колело.
Не мисля, че ме разбра правилно. Не става дума дали някой има 15 пъти по-добър телефон. Въпросът е, че нещо, което сега изглежда или невъзможно или твърде недостъпно, може да е напълно mainstream след 10, 5 или 2 години.
И да се трансформира в совалка.
И да подържа ръчен телепорт.
Не ве, разбрах те.
Просто се напраих на тъпак. 
И да подържа ръчен телепорт.
Не мисля, че ме разбра правилно. Не става дума дали някой има 15 пъти по-добър телефон. Въпросът е, че нещо, което сега изглежда или невъзможно или твърде недостъпно, може да е напълно mainstream след 10, 5 или 2 години.
Не ве, разбрах те.

- Till.Lindemann
получи ти се, БТВ