А бе аз откакто се помня мис българия става все някой изрод. Или на кон ще бие, или ще има обратна захапка, или извънземна физиономия, а бе все някакви жени дето... просто не са за там. Айде имало е една-две години изключения, ама толкова. То вярно красиви жени на конкурси за красота не се срещат много, ама пък те сякаш най-грозните избират, мама му да еба.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вчера за пореден път показахме колко сме некомпетенти и смешни. Незнам дали наистина от гласуването на хората е избрана, но определно има нещо гнило и жалко в цялата ситуация. И при толкова красиви българки тази ще отиде и ще представлява България пред СВЕТА?!?! Трагични сме!
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
От първата картинка ми прилича на захабена 35-годишна лелка. Какво е правила с организаторите не ми се мисли. Тези хора нямат вкус за красиво и естествено. Пластмаса.
И Е ТЪПА!!!!!!!!! Изгледайте видеото, което е дал Kazim! Казва, че е държала хиляди изпити и и много по европейско право, а в същото време незнае кога България е влезла в EC!!! ТУК