Из жълтите ви страници (и белите преди това) се подвизаваше един хардкор техник... Спахиев... Спахийски... не съм вкъщи и не мога да проверя името на този властелин на сложните таблици и объркващите тонове информация. Както и да е, надявам се той ще ме разбере и извини. Та молбата ми е въпросния човек да сглоби и публикува на сайта, по възможност скоро след отварянето му, един фор дъмийс гайд за хардуера. Кое какво е и защо е точно такова. Повечето тук знаеме какво е процесор, как изглежда харда и такива глупости, но съществената част как работи и кои характеристики са най-важно са мистерия поне за мен. Мисля, че един добре формулиран гайд по въпроса би събрал доста палци нагоре
Железария
Железария
Скоро минавате онлайн, браво. Сложили сте дата, явно всичко върви добре. Имам едно искане към екипа ви, сигурен съм, че доста хора споделят мнението ми:
Из жълтите ви страници (и белите преди това) се подвизаваше един хардкор техник... Спахиев... Спахийски... не съм вкъщи и не мога да проверя името на този властелин на сложните таблици и объркващите тонове информация. Както и да е, надявам се той ще ме разбере и извини. Та молбата ми е въпросния човек да сглоби и публикува на сайта, по възможност скоро след отварянето му, един фор дъмийс гайд за хардуера. Кое какво е и защо е точно такова. Повечето тук знаеме какво е процесор, как изглежда харда и такива глупости, но съществената част как работи и кои характеристики са най-важно са мистерия поне за мен. Мисля, че един добре формулиран гайд по въпроса би събрал доста палци нагоре
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Re: Железария
Твърдо за!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
И аз съм твърдо за! Интересувам се от хардуер, но не много и определено бих искал за напред да се занимавам с нещо такова.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Леле, това откога си го мисля, дори съм убеден, че поне веднъж съм го повдигал като предложение тук. Подкрепям с всички налични крайници, без един, тъй като иначе бихме загубили детската аудитория ;- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Определено ЗА ! Сматам че и тези който се интересуват само от игри ще го видят и ще надзьрнат и те . Все пак колкото повече кадьрни и знаещи хора в Бьлгария толкова по добре 
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
ЗА
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
+1
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Твърдо ЗА !
Според мен ще бъде добре ако се качват и уроци за езици за програмиране и различен софтуер . По този начин pcmania може да увеличи читателите си и да запали интереса на старите такива
Според мен ще бъде добре ако се качват и уроци за езици за програмиране и различен софтуер . По този начин pcmania може да увеличи читателите си и да запали интереса на старите такива
Е това е доста отгоре, геймърско списание са, все пакEmanuil написа:Твърдо ЗА !
Но за 1 геймър е важно да си познава хардуера
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
А не е ли важно сам да си пише игричките 
ЗА
Не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я отложиш за другиден!
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
- K1LLRoy
- В момента играе: diablo II
legacy of kain 1
Hitman codename 47
Не е зле да има 3-4 реда Mаnuаl за начинаещите гаймъри.Сайтът е за РС игри и гейм новини,статии,анкети и т.н,което е свързано пак с хардуер.Но както прочетох-да има добавени менюта за програмиране и пътеводител за web design-мисля,че си има други сайтове за тези неща,което го прави излишно

I'm staying in the shadows and the last thing u will see in your life is my blade...My face u will never know.