Хора имам проблем с компа
Хора имам проблем с компа
Значи попринцип аз не изключвам компа, но ми изгоря захранването от токов удар и го смених и почнах да си го изключвам всеки път като ме няма. И всичко си беше наред и игри си играех и така, но вчера го изключих и като се върнах като си включа някоя игра да играя и ми я минимизира и неще да я пусне. Влезнах в сетъпа дадох там лоад дефаулт сетингс обаче пак не се оправя. Някаква идея от какво е станало ?
-
PureEvil
- В момента играе: Burnout Paradise:The Ultimate Box(PC)
Re: Хора имам проблем с компа
Така ми е правило на мен , когато ми е пълен Taskbar-а , но не вярвам при теб да е точно така...

Стоян
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
Еми по принцип захранването е свързано към всички компоненти така,че може нещо да е духнало заедно със захранването ти и чак сеа да го показва ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
-
The.Rampage.Rado
Аз бих заложил на сдухан уиндоус заради токовия удар...
При мен ми бегаха 1 тон неща заради замазан дял и разсинхронизиран РАИД...
Дръпни си некви програми за стрес тест и ако не ти дадат грешка си прасни едно ново уиндоусче да си спокоен...
При мен ми бегаха 1 тон неща заради замазан дял и разсинхронизиран РАИД...
Дръпни си некви програми за стрес тест и ако не ти дадат грешка си прасни едно ново уиндоусче да си спокоен...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други